«Νίκη και πρόκριση»

16:27 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, αναφέρθηκε τόσο για την απουσία της Χριστίνας Τσουκαλά, η οποία φαίνεται ότι στοίχησε, όσο και για την πιθανή αλλαγή κανονισμού, η οποία δεν ευνοεί καθόλου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μορφέση: «Η ελληνική ομάδα είχε δύο πρόσωπα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να κερδίσει το παιχνίδι στην Ιμπέρια. Η απουσία της Χριστίνας (σ.σ. Τσουκαλά) ήταν σημαντική, καθώς θα μπορούσε να

δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του ομίλου, πρέπει να κερδίσουμε. Εάν το καταφέρουμε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αν κι έχουμε μια πληροφορία ότι φέτος έγινε αλλαγή κανονισμού ότι δεν περνάνε οι δεύτερες ομάδες, αλλά μόνο η καλύτερη δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα περάσουμε, ακόμα κι αν νικήσουμε στη Βουδαπέστη.

Είμαστε μπερδεμένοι με την υπόθεση αυτή, καθώς σήμερα από τα μεγάφωνα του κολυμβητηρίου, ανακοινώθηκε ότι οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του Γουόρλντ Λιγκ. Όμως, υπάρχουν πληροφορίες ότι το σύστημα άλλαξε.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, διεξήχθη σε μία πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Η ομάδα μας έχασε πολλά από την απουσία της Τσουκαλά, όμως ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν χωρίς τη Χριστίνα και να εδραιώσουν τη θέση τους στην Εθνική.

Στην επίθεση κάναμε κάποιες λάθος επιλογές, οι οποίες μας στοίχησαν, ενώ στην άμυνα δεν ήμασταν ούτε καλοί, αλλά ούτε κακοί. Βρεθήκαμε πίσω στην αρχή του παιχνιδιού, αντιδράσαμε προς το τέλος, αλλά ήταν αργά για να ανατρέψουμε το σκορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα