Άγγιξε την ανατροπή η Εθνική

16:27 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Κοντά στο θαύμα της ανατροπής έφτασε η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, η οποία τελικά ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 10-9 στην Ιμπέρια για το Γουόρλντ Λιγκ.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Φάμπιο Κόντι εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο, φτάνοντας στους εννέα βαθμούς, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μένει στους τρεις.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως οι γηπεδούχες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο

μέρος, οι Ιταλίδες αύξησαν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ, όμως στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας με πρωταγωνίστριες τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη και την Άλκηστη Αβραμίδου έφεραν το σκορ στο 10-9. Η προσπάθειά τους, όμως, έμεινε μέχρι εκεί, καθώς τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στερήθηκε τις υπηρεσίες της Χριστίνας Τσουκαλά, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής για το Γουόρλντ Λιγκ είναι με την Ουγγαρία, εκτός έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 4-3, 1-3

ΙΤΑΛΙΑ (Φάμπιο Κόντι): Τεάνι, Μότα 1, Ρεπέτο, Αιέλο, Ντι Μάριο 3, Γκαριμπότι 1, Ραντίκι, Κότι, Φρασινέτι 1, Κουειρόλο, Μπιανκόνι 3, Έμολο 1, Γκορλέρο.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Ψούνη, Διαμαντοπούλου Β., Χυδηριώτη Ι., Αβραμίδου 3, Ξενάκη, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Πλευρίτου Ελ., Μανωλιουδάκη 4, Πλευρίτου Μ., Κοντογιάννη, Διαμαντοπούλου Χρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα