«Νίκη για να διατηρηθούμε ψηλά»

21:23 9/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για το Ρέθυμνο,σύμφωνα με το Μάρκο Δουλγεράκη. «Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και την ήττα από την ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Το «κλειδί» αυτού του ματς θα είναι να αναδείξουμε τον καλό εαυτό μας στην άμυνα και τη θέλησή μας στην επίθεση. Έτσι θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τα Τρίκαλα

είναι δυνατή ομάδα, που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και τα περιφερειακά σουτ. Η ομάδα μου θα πρέπει να στηριχθεί στην καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών και βασιζόμενοι στις οδηγίες του προπονητή μας να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας του Ρεθύμνου, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη. Όπως σε όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε. Το «κλειδί», όπως στα περισσότερα ματς, βρίσκεται στο ρυθμό. Όποιος μπορέσει να επιβληθεί μέσα στο παιχνίδι θα έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Εμείς για ακόμα μία φορά θα πρέπει να βγάλουμε αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Τα Τρίκαλα είναι ομάδα που της αρέσει εξίσου να τρέχει. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προσθέσει δύο παίκτες στο ρόστερ της. Θα προσπαθήσει να τους εντάξει μέσα στο παιχνίδι της. Είναι κι αυτό ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέξουμε και θα πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν όλη αυτή τη σεζόν. Δηλαδή, να αντεπεξέλθουμε στην άμυνα και σε αυτά που έχουμε ουσιαστικά καταστρώσει στο αμυντικό κομμάτι και παράλληλα να τρέξουμε και να βγάλουμε τις αρετές μας στον αιφνιδιασμό και στο σετ παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα