Νίκη ανόδου για Ηρακλή

20:58 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η ΑΕΛ πίεζε για το γκολ, όμως ο Γηραιός σκόραρε στο 13' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιρόφσκι και κατάφερε να κρατήσει το 1-0 ως το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, όμως σε μια αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Κιρόφσκι, ο Ραπτάκης τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και καταλογίστηκε το πέναλτι.

Ο Πολωνός ανέλαβε να το μετατρέψει σε γκολ και παρά την προσπάθεια του Σέρεμετ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη στην άμυνα του Ηρακλή αλλά και του Χουάντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Δεινόπαπας μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Αλεξάνδροβιτς, αλλά εκείνος αστόχησε από καλή θέση. Στο 67' σε αντεπίθεση του Γηραιού ο Κιρόφσκι έβγαλε τον Ουκάρ σε θέση βολής, αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Σέρεμετ. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες, με τη Λάρισα να πιέζει, χωρίς ουσία και τον Ηρακλή να κυνηγά τις αντεπιθέσεις.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαββίδης, Γεωργίου (88' Βουτσιάς), Ουκάρ (80' Ισαάκ), Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Σιατραβάνης (57' Στεφανίδης), Φερνάντεζ

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Ραπτάκης (59' Αλεξάντροβιτς), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Ζεκίνια (68' Σ. Κρητικός), Κρητικός Α. (46' Δεινόπαπας)

Keywords
Τυχαία Θέματα