Ευτυχώς που έχει και το Κύπελλο...

20:59 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 33η ΑΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Η πορεία υποβιβασμού που κάνει στον δεύτερο γύρο η Λάτσιο συνεχίστηκε και στ «Φρίουλι». Οι Ρωμαίοι έχασαν με 1-0 από την Ουντινέζε που τους έπιασαν στη βαθμολογία. 15 μόλις βαθμούς έχουν μαζέψει στον δεύτερο γύρο οι «Λατσιάλι».

Στο 6ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Λεντέσμα και στο 19' ο Σίλβα έξανε τη σέντρα από αριστερά με τον Ντι Νατάλε να ανοίγει το σκορ με όμορφο σουτ. Δύο λεπτά μετά ο Μπριτς είπε όχι σε νέο σουτ

του Λεντέσμα.

Στο 60' ο Μαρκέτι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ντι Νατάλε, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής πέντε λεπτά μετά. Στο 75' ο Σιανί έκοψε σωτήρια τον Ντι Νατάλε και στη συνέχεια δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμή στο ματς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Άλαν, Λατσάρι, Σίλβα, Ζιελίνσκι (85' Μπαντού), Περέιρα, Ντι Νατάλε (79' Ρανέγκιε).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Ντίας, Μπιάβα, Στανικεβίτσιους (71' Έντερσον), Ονάζι, Λεντέσμα (61' Ερνάνες), Γκονζάλες, Καντρέβα, Μάουρι (73' Φλοκάρι), Κλόζε.

ΤΖΕΝΟΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 1-1 κόλλησε η Τζένοα με την Αταλάντα κι έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον υποβιβασμό της

Η Τζένοα άνοιξε τα σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με την κεφαλιά του Φλόρο Φλόρες, αλλά δύο λεπτά μετά η Αταλάντα απάντησε με όμορφο γκολ του Ντελ Γκρόσο. Στο 43' ο Φλόρες αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 48' και ο Γιάνκοβιτς δεν μπόρεσε να σκόραρει μέσα από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν κάκιστο, χωρίς φάσεις και φυσικά χωρίς γκολ.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Πορτανόβα, Γκράνκβιστ, Μανφρεντίνι, Μορέτι (62' Ναντάρεβιτς), Ματουζαλέμ, Κούτσκα, Αντονέλι, Μπερτολάτσι, Φλόρες (59' Ιμόμπιλε), Γιάνκοβιτς (74' Ριγκόνι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Σκαλόνι, Στεντάρντο, Λουκίνι, Ντελ Γκρόσο, Μπιοντίνι, Τσιγκαρίνι, Μποναβεντούρα, Μπρίβιο (83' Ραντοβάνοβιτς), Μοράλες (66' Γκιόργκι), Λιβάγια (72' Πάρα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα