Κόλλησαν στο μηδέν

19:20 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ Β ΦΑΣΗ Α ΟΜΙΛΟΣ

Ανόρθωση-Ομόνοια 0-0
Στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" Ανόρθωση και Ομόνοια αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στην δεύτερη φάση αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες καθώς δεν κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που παίζει αύριο στην Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ.
Στο 29ο λεπτό ο Οκκάς πλάσαρε

αλλά ο αμυντικός της Ομόνοιας, ο Ντάνιελσον, απέκρουσε σωτήρια ενώ στο 70ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Χριστοφή εντελώς ξεμαρκάριστος πλάσαρε αλλά ο Μάστρου έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Σουάρες δεν βρήκε καλά την μπάλα. 11 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, ο Χριστοφής, έχασε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία για την Ομόνοια όταν η μπάλα από δικό του σουτ βρήκε το δοκάρι.

Ανόρθωση (Πάμπος Χριστοδούλου): Μάστρου, Άντιτς, Πάολο Ζόρζε, Ίλιτς, Κόλιν, Αλέξα, Κάλβο (62' Σκοπελίτης), Σπαντάτσιο (78' Οχαγιόν), Οκκάς (83' Ρονκάτο), Λαμπάν, Λαβόρδε.
Ομόνοια (Τόνι Σαβέφσκι): Μορέιρα, Αντράντε, Ντανιέλσον, Σπούγκιν, Σκαραμοτσίνο, Σοάρες, Σκέμπρι (82' Αντρέ Άλβες), Λεάντρο, Νούνο Ασίς, Εφραίμ (65' Χριστοφή), Φρέντι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα