Τα έβαλε μαζεμένα

18:52 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΓΡΑΝΑΔΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Έσπασε την κατάρα. Ο Μέσι που δεν είχε σκοράρει στην έδρα της Γρανάδα, πέτυχε δύο γκολ και με ανατροπή οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε νίκη με 2-1.

Στο 5ο λεπτό ο Τόνιο είπε όχι σε σουτ του Μέσι, ενώ στο 7' ο Νολίτο αστόχησε από καλή θέση. Η Μπαρτσελόνα πίεζε αλλά στο 26' σε όμορφη κόντρα, ο Ιγκαλό έκανε το 1-0 προ κενής εστίας.

Τρία λεπτά μετά το σουτ του Αντριάνο στην κίνηση έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 38' ο Τόνιο απέκρουσε σουτ του Μέσι.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στο 2ο μέρος και στο 52' ο Τόνιο απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σεσκ και στην επαναφορά ο Μέσι έκανε το 1-1. Στο 60' ο Τόνιο απέκρουσε το σουτ του Αλέξις, ενώ στο 66' το σουτ του Πέδρο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 73ο λεπτό όμως, ο Μέσι με απίστευτη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1. στο 90' η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σικέιρα.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Μάινθ, Σικέιρα, Λόπεθ, Νιόμ, Ρέθιο, Ρίκο, Τόριε (77' Μπραχίμι), Νολίτο (74' Μπουονανότε), Ιγκαλό, Αράνδα (58' Ελ Αράμπι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μασεράνο, Άλβες, Πικέ (37' Άλμπα), Αντριάνι, Μπούσκετς, Σεσκ, Τιάγκο, Μέσι, Πέδρο (72' Ινιέστα), Αλέξις (61' Τέγιο)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Με ένα γκολ του Κίκε Σόλα με κεφαλιά μόλις στο 4ο λεπτό η Οσασούνα επικράτησε της Σαραγόσα και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής ξεπερνώντας την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στη βαθμολογία.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά (80'Αρίμπας), Φλάνιο, Ρουμπέν, Μπερτράν, Λόλο, Όιερ, Αρμεντέρος, Νίνο, Θεχούδο (46'Σίλβα), Σόλα (73'Γιορέντε).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Πιντέρ, Σαπουνάρου, Παρέδες, Αμπραχάμ, Μάρι, Μόβιγια (64'Καρμόνα), Μοντάνιες, Απόνιο, Μπιενβενού (67'Ρόδρι), Ροσίνια.

ΜΑΛΑΓΑ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-0
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Μάλαγα επί της Μπιλμπάο και διατηρήθηκε στην τετράδα.

Μόλις στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Γκουρπέγι έφυγε άουτ, αλλά στο 18' η Μάλαγα άνοιξε το σκορ. Ο Πιαζόν έκλεψε από τον Ιραόλα, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σαβιόλα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0. στο 33ο λεπτό ο Καμπαγιέρο πραγματοποίησε τρομερή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Αντούριθ, ο οποίος στο 35' δεν μπόρεσε εξ επαφής με προβολή να σκοράρει.

Στο 55' ο Καμπαγιέρο είπε όχι στον Γκόμεθ, ενώ στο 61' η κεφαλιά του Αουρτενέτσε έφυγε μόλις άουτ. στο 74ο λεπτό το σουτ του Αντούνιες έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 77' ακυρώθηκε (ίσως λανθασμένα) γκολ της Μπιλμπάο. Στο 80' ο Καμπαγιέρο είπε ξανά όχι σε σουτ του Γκόμεθ, ενώ στο 89' και πάλι ο Καμπαγιέρο απέκρουσε το φάουλ του ίδιου παίκτη.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρ, Αντούνιες, Λουγκάνο, Ουέλιγκτον, Σάντσες, Καμάτσο, Πορτίγιο, Ίσκο, Μπαπτίστα (59' Τουλαλάν), Πιαζόν, Σαβιόλα (58' Σάντ Κρους).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Φερνάντεθ, Ιραόλα, Γκουρπέγι (27' Σαν Χοσέ), Λαπόρτε, Αουρτενέτσε, Αντέρ Ιτουράσπε, Σουσαέτα, Ντε Μάρκος (75' Γιορέντε), Γκόμεθ, Αντούριθ.

ΧΕΤΑΦΕ- ΘΕΛΤΑ: 3-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Θέλτα, που έχασε με 3-1 από τη Χετάφε και κόλλησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 4ο λεπτό ο Βάρας είπε όχι σε σουτ του Κάστρο, αλλά στο 10' ο Μπαράδα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καμπράλ, έδωσε για τον Κολουνγκά κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-0. Η Θέλτα ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Εσκουδέρο έδιωξε λανθασμένα και ο Φερνάντες με όμορφο σουτ έκανε το 1-1. Στο 23' και στο 24' ο Βάρας είπε όχι σε προσπάθειες των Μπαράδα και Κολουνγκά, αλλά στο 34' μετά από κόντρες στην περιοχή της Θέλτα, ο Κάστρο με σουτ έκανε το 2-1 για τη Χετάφε. Στο 37' το σουτ του Κολουνγκά έξυσε το δοκάρι του Βάρας, ενώ στο 42' ο Φερνάντες με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεόν, έκανε το 3-1 για της Χετάφε.

Στο 69ο λεπτό ο Βάρας έδιωξε με τα ακροδάχτυλα τα σουτ του Κολουνγκά ενώ στη συνέχεια η Χετάφε είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αλέξις, Εσκουδέρο, Φερνάντες, Μ.Τόρες, Τ.Τόρες, Μπόρχα (70' Λασέν), Μπαράδα, Λεόν (76' Γκαβιλάν), Κάστρο, Κολουνγκά. (83' Αλκαθέρ)

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Λάγο, Τζόνι, Καμπράλ, Ντεμίντοφ, Ίνσα (59' Βίλα), Λόπες, Κρον Ντέλι, Φερνάντες, Ορεγιάνα (68' Μπερμέχο), Άσπας (59' Μίνα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα