Γύρισε από την κόλαση η Ίντερ

15:53 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 3-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Την 3η σερί νίκη της πέτυχε η Ρόμα, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Τζένοα και βλέπει ξανά Ευρώπη.

Στο 6ο λεπτό τα σουτ του Κούτσκα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 14'΄ο Τότι με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 20' ο Μπόβο σούταρε άουτ από την περιοχή, ενώ στο 42ο λεπτό η Τζένοα απάντησε κι αυτή με πέναλτι, με τον Μποριέλο να κάνει το 1-1.

Στο 53' ο Τοροσίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Οσβάλδο έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή, αλλά ο Φρέι απέκρουσε ενώ στο

56' ο Φρέι είπε ξανά όχι σε σουτ του Λαμέλα. Τελικά το 2-1 για τη Ρόμα ήρθε στο 57ο λεπτό με τον Ρομανιόλι. Στο 70' ο Στεκέλενμπουργκ νίκησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Μπερτολάτσι, ενώ στο 88' ο Περότα έγραψε το τελικό 3-1 κι ενώ στο 78' είχε αποβληθεί ο Κούτσκα.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρομανιόλι, Πίρις, Μπουρδίσο, Πιάνιτς (39' Μπράντλεϊ), Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Μπαλτζαρέτι (55' Μαρκίνιο), Οσβάλδο (80' Περότα), Τότι, Λαμέλα

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μπόβο, Πορτανόβα, Μορέτι, Κούτσκα, Βάργκας, Πιζάνο (60' Ιμόμπιλε), Τόσζερ (60' Γιορκέρα), Αντονέλι, Μπερτολάτσι (71΄Ριγκόνι), Μποριέλο.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΙΝΤΕΡ: 2-3
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Απίστευτη νίκη με 3-2 για την Ίντερ κόντρα στην Κατάνια κι ενώ βρέθηκε να χάνει στ ημίχρονο με 2-0.

Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ίντερ καθώς στο 7ο λεπτό, ο Ζουάν έκανε τραγικό λάθος και ο Μπεργκέσιο το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά έγραψε το 1-0. στο 14' η Κατάνια είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπεργκέσιο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Χαντάνοβιτς να απομακρύνει, ενώ στο 19' οι Σικελοί πέτυχαν και 2ο γκολ. ο Λόντι έβγαλε όμορφη μπαλιά, ο Μαρκέζε νίκησε στον αέρα τον Κίβου και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 48ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε πλασέ του Μπεργκέσιο, ενώ στο 52' ο Παλάσιο έκανε τη σέντρα και ο Άλβαρες με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» συνέχισαν να πιέζουν κι έφεραν στα ίσα το ματς στο 70ο λεπτό με την κεφαλιά του Παλάσιο μετά από σέντρα του Περέιρα. Στο 83ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Σκελότο, αλλά η λύτρωση για την ομάδα του Στρματσιόνι ήρθε στις καθυστερήσεις. Με τον Παλ΄σιο να νικά από κοντά τον Αντουχάρ και να δίνει τη νίκη στην Ίντερ.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες, Σπόλι, Ρολίν, Μαρκέζε, Μπιαγκιάντι (76' Αλμιρόν), Λόντι, Ίζκο, Κάστρο, Γκόμες, Μπεργκκέσιο (84' Κάνι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Κίβου, Περέιρα, Γκουαρίν (77' Καμπιάσο), Γκαργκάνο, Κουζμάνοβιτς (46' Στάνκοβιτς), Σκελότο, Ρόκι (46' Παλάσιο), Άλβαρες.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-0
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Την υπόθεση παραμονή καθάρισε σήμερα η Μπολόνια, που κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κάλιαρι.

Μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ η Μπολόνια, καθώς ο Ταϊντέρ συνδυάστηκε με τον Τζιλαρντίνο και με άμορφο πλασέ νίκησε τον Αγκάτσι. Στο 17ο λεπτό ο Αστόρι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τζιλαρντίνο, αλλά στο 19΄η Μπολόνια πέτυχε και 2ο γκολ. Ο Τζιλαρντίνο έβγαλε για τον Ντιαμάντι κι εκείνος εκτέλεσε από κοντά τον Αγκάτσι. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Σάου πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως κι εκείνο του Τζιλαρτίνο στο 33'. Στο 45+3' ο Τζιλαρντίνο είχε ακόμη ένα όμορφο σουτ, αλλά ο Αγκάτσι έπεσε κι έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 47' ο Αγκάτσι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 56' η Κάλιαρι έχασε και τον Πιζάνο με κόκκινη κάρτα. Στο 77ο λεπτό το σουτ του Σόρενσεν σταμάτησε στο δοκάρι του Αγκάτσι, ενώ στο 78' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Πινίγια. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Πασκουάτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Σόρενσεν, Τσερούμπιν, Μορλέο, Ταϊντέρ, Ντιαμάντι (75' Μοσκαρντέλι), Πέρες, Κονέ (57' Χριστοδουλόπουλος), Γκαμπιαντίνι (86' Πασκουάτο), Τζιλαρντίνο

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Αριάουντο, Κόντι, Έκνταλ (59' Κόσου), Ναϊνγκολάν, Ντεσένα, Σάου (73' Νενέ), Ιμπαρμπό (59' Πινίγια)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Στην έξοδο στην Ευρώπη ελπίζει η Φιορεντίνα, που νίκησε με 2-1 την Κιέβο.

Μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Φιορεντίνα, με δυνατό σουτ του Πασκουάλ από αριστερά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πουτζιόνι απέκρουσε το δυνατό σουτ του Βαλέρο. Στο 12' ο Θερό δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει καθώς καθυστέρησε, ενώ στο 19' το σουτ του Λιάγιτς σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πουτζιόνι. Στο 24' το σουτ του Γιόβετιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 28' ο Βαλέρο δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-0. Οι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν και στο 33' ο κεραυνός του Ακουιλάνι δε βρήκε στόχο για εκατοστά, ενώ στο 37' ο Πασκουάλ έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία. Κι έτσι αφού η Φιορεντίνα έχανε τα άχαστα στο 38' ο Γκουάνα έβγαλε τη σέντρα και ο Κόφι από κοντά έκανε το 1-1 για την Κιέβο.

Στο 47ο λεπτό το σουτ του Γιόβετιτς πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Παλόσκι στο 59', ενώ στο 70' η κεφαλιά του Τόνι σταμάτησε στο δοκάρι της Κιέβο. Η πίεση της Φθιορεντίνα συνεχίστηκε κι έφερε καρπούς στο 77'. Ο Τόνι με κεφαλιά έστρωσε στον Λαρόνδο που από κοντά έκανε το 2-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Κομπέρ, Ροντρίγκες, Πασκουάλ, Ακουιλάνι, Πισάρο, Βαλέρο, Λιάγιτς (46' Ρομούλο), Τόνι (80' Μιλιάτσιο), Γιόβετιτς (63' Λαρόνδο)

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Αντρεόλι, Ατσέρμπι (31' Κόφι), Τζόκιτς (71' Ντραμέ), Ριγκόνι, Γκουάνα (68' Λουτσιάνο), Παλόσκι, Σέιμουρ, Θερό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Σαμπντόρια που νίκησε με 1-0 την Πάρμα.

Στο 17ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κόντα, ενώ στο 23' ο Μπιαμπιανί δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και ο Ρομέρο βγήκε και τον πρόλαβε. Η επόμενη καλή φάση του αγώνα ήταν ένα σουτ του Έντερ στο 43ο λεπτό, με τον Μιράντε να πέφτει και να μπλοκάρει.

Στο 53' η κεφαλιά του Μπιαμπιανί μετά από κόρνερ, έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 57' η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Ικάρντι. Στο 62' η κεφαλιά του Ρόσι ανησύχησε τον Ρομέρο, ενώ στο 76' ο Μιράντε είπε όχι σε δυνατο σουτ του Ικάρντι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Παλόμπο, Γκασταλντέλο, Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Κρστίσιτς, Ομπιάνγκ, Εστιγκαρίμπια, Έντερ (70' Σανσόν), Ικάρντι

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Λουκαρέλι, Μπεναλιυανέ, Κόντα (46' Μεσμπά), Ρόζι, Παρόλο (79' Στράσερ), Βαλντές, Μαρκιόνι, Γκόμπι (64' Αμάουρι), Μπιαμπιανί, Σανσόνε.

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-1
Γήπεδο: Αντριάτικο

Ακόμη κι Ευρώπη υπό προϋποθέσεις, βλέπει η Ουντινέζε, μετά από τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Πεσκάρα. Σε δύσκολη θέση πλέον οι γηπεδούχοι.

Στο 7ο μόλις λεπτό, ο Μουριέλ έβγαλε όμορφη ασίστ για τον Ντι Νατάλε κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0 για τις «ζέβρες». Στο 11ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Κασκιόνε, ενώ στο 28΄' το σουτ του Μουριέλ σταμάτησε στο δοκάρι του Πελιτσόλι.

Στο 50' και στο 52' ο Μπρκιτς είπε όχι σε προσπάθειες των Βάις και Αμπσουσκάτο, ενώ στο 67' ήταν η σειρά του Πελιτσόλι να αποκρούσει σουτ του Μουριέλ. Στο 74' το σουτ του Καπράρι έφυγε λίγο άουτ,

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πελιτσόλι, Μπαλτζάνο (46' Βάις), Κόσιτς, Μποκέτι, Καπουάνο, Τζάουρι, Μπλάζι (64' Κιντέρο), Κασκιόνε, Μπιάρνασον, Αμπρουσκάτο (55' Σκούλι), Καπράρι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Σίλβα, Μπαντού, Περέιρα, Άλαν, Μαϊκοσουέλ, Μουριέλ (70' Κάμπος), Ντι Νατάλε (85' Μέρκελ)

ΣΙΕΝΑ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 0-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Νίκη παραμονής πέτυχε η Αταλάντα με 2-0 μέσα στη Σιένα και πλέον δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Αταλάντα, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. ο Μποναβεντούρα συνδυάστηκε όμορφα με τον Ντένις και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Στο 10ο λεπτό το φάουλ του Ροζίνα σταμάτησε στο δοκάρι της Αταλάντα, ενώ στο 21' ξανά ο Ροζίνα είχε ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 27' ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κονσίλι απέκρουσε όμορφα, ενώ στο 30΄ήταν η σειρά του Πέγκολο να πει όχι σε κεφαλιά του Ντένις.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Ντενις σταμάτησε στο δοκάρι της Σιένα, ενώ στο 56' η προβολή του Μπογκντάνι δεν βρήκε στόχο. Η Αταλάντα καθάρισε το ματς στ 57ο λεπτό, αφού ο ραίμόντι έστρωσε στον Μποναβεντούρα κι εκείνος με σουτ έκανε το 2-0.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Τεϊσέιρα, Τερλίτσι, Φελίπε, Μπελμοντέ (48' Μπογκντάνι), Μπολτζόνι, Ντέλα Ρόκα, Ρούμπιν, Ροζίνα, Σέστου (69' Άγρα), Εμεργκάρα (75' Παολούτσι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Ραϊμόντι, Στεντάρντο, Λουκίνι, Ντελ Γκρόσο, Γκιόργκι (58' Κανίνι), Μπιοντίνι, Καρμόνα (78' Ραντοβάνοβιτς), Μποναβεντούρα, Ντένις, Λιβάγια (70' Μπριέντζα)

ΤΟΡΙΝΟ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 0-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Τορίνο η Παλέρμο στην επιστροφή του Γκασπερίνι στο πάγκο της. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά το δοκάρι και ο Σορεντίνο κράτησαν το μηδέν.
Μπορεί η Παλέρμο να καιγόταν για τους βαθμούς αλλά η Τορίνο ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ όταν στο 15' ο Βίβες από κοντά κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Μάλιστα, η «γκρανάτα» θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Μπέντνερ βρήκε το δοκάρι του Σορεντίνο.

Στην επανάληψη ο Γκασπερίνι έριξε στον αγωνισιτκό χώρο τον Μίκολι με την επίθεση της Παλέρμο να γίνεται πιο ζωντανή και παραλίγο ο έμπειρος επιθετικός να σκοράρει μετά από προσπάθεια του Φορμίκα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ο Τσέρτσι παραλίγο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ ξανά από κόρνερ ο Ντ' Αμπρόσιο από κοντά απέτυχε σε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, η Παλέρμο κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό ο οποίος όμως πάλι δεν βοηθάει, αφού οι «ροζανέρο» παραμένουν σε άσχημη θέση.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μασιέλο, Ροντριγκες, Νταρμιάν (80' Ντ'Αμπρόζιο), Γκλικ, Μπρίγκι, Γκάτσι, Βίβες (56' Σαντάνα), Τσέρτσι, Μπιάνκι, Μπαρέρο (71' Μετζιορίνι)

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Ντοσένα, Μοργκανέλα (84' Ντιμπάλα), Φον Μπέργκεν, Μουνιόθ, Γκαρσία, Αρέβαλο, Ίλισιτς, Κούρτιτς, Μποσέλι (49' Μίκολι), Φαμπρίνι (69' Φορμίκα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα