Νέστα: Μεγάλες απώλειες ο Σιλβα και ο Ιμπραΐμοβιτς

15:18 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα έπρεπε να είναι προς πώληση σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Νέστα ο οποίος σχολιάζοντας την προσεχή παραχώρηση των δυο ποδοσφαιριστών στην Παρί Σεν Ζερμέν υπογράμμισε πως θα είναι μεγάλες απώλειες για την Μίλαν.

Σε δηλώσεις του ο πρώην στόπερ της Μίλαν τόνισε: "Παρακολουθώ κάθε μέρα τα νέα της Μίλαν και αυτό γιατί έχω δεθεί πολύ συναισθηματικά με τον σύλλογο. Οι δυο αυτοί

παίκτες θα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αν τελικά παραχωρηθούν. Νομίζω ότι είναι αναντικατάστατοι και δεν θα έπρεπε να είναι προς πώληση. Πιθανότατα με τα χρήματα που θα πάρει η ομάδα να έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τρεις με τέσσερις παίκτες ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική".
Ο Νέστα δεν θέλησε να κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή των Μόντρεαλ Ίμπακτ να δηλώνει: "Για 26 χρόνια τα χρήματα που έχει δώσει ο πρόεδρος έχουν ανεβάσει την ομάδα αγωνιστικό επίπεδο. Αν δεν είχε ξοδέψει τόσα πολλά, το πιο πιθανό είναι ο σύλλογος να μην είχε πετύχει αυτά που κατάφερε. Οι φίλαθλοι του χρωστάνε πολλά και στην πραγματικότητα πρέπει να τον ευχαριστούν. Και αυτό διότι για ένα τέταρτο του αιώνα μας έκανε συνεχώς χαρούμενους".

Keywords
Τυχαία Θέματα