Δεν πουλάει τον Κοντοέ η ΑΕΚ

15:08 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ναι μεν στην ΑΕΚ λένε «είμαστε ανοικτοί να πουληθεί κάθε παίκτης, αφού είναι η μοναδική σίγουρη πηγή εσόδων για να καλυφθούν οι εκκρεμότητες, αρκεί φυσικά να πάρουμε ένα καλό ποσό για την ΑΕΚ», από την άλλη όμως φαίνεται πως πλέον τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους τους παίκτες. Συγκεκριμένα μετά και την πώληση των Μάκου - Κλωναρίδη, αλλά και το γεγονός ότι έχει υπάρξει συμφωνία στο να φύγουν κάποια βαριά συμβόλαια

(Γκούντγιονσεν, Γκερέιρο, Λαγός) στη διοίκηση ψάχνουν αναζήτηση ρευστού από την πώληση του Λεονάρντο και από εκεί και πέρα ίσως θα περιμένουν πρόταση για τον Αραμπατζή.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση Κοντοέ. Στην ΑΕΚ όμως φαίνεται πως πλέον δεν βάζουν τον Έλληνα αμυντικό στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Αυτό που λένε τώρα από τη διοίκηση είναι πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Κοντοές (ειδικά αν παραχωρηθεί ο Λεονάρντο σε καλή τιμή) εκτός όμως αν έρθει μία... εξωπραγματική πρόταση για εκείνον. Δηλαδή, μία πρόταση που να φτάνει ή και να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μία τέτοια πρόταση δεν θα έρθει. Συν τοις άλλοις πιστεύουν ότι η παραμονή Κοντοέ θα βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά καθώς είναι παίκτης που παίζει σε τρεις θέσεις (στόπερ, δεξί μπακ και αν προκύψει η περίσταση και αμυντικό χαφ).

Στην ουσία η πώληση Κοντοέ σχετίζεται με εκείνη του Λεονάρντο. Όχι φυσικά βάση... θέσης, αλλά συγκρίνεται θέμα εισροής χρημάτων. Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος τους στην περίπτωση του Λεονάρντο, καθώς από εκείνον περιμένουν περισσότερα χρήματα. Στο σενάριο (γιατί εννοείται πως υπάρχει κι αυτό) που πωληθεί ο Λεονάρντο και έρθει η... εξωπραγματική πρόταση που λέγαμε για τον Κοντοέ στο μέλλον, τότε θα αλλάξουν (εκ νέου) τα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα