Νέο ξεκίνημα με νίκη

01:42 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα και θέλει να μπει με το δεξί. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη, η οποία θα της εξασφαλίσει την αισιοδοξία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα και η νίκη είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα

όλα αυτό το διάστημα και θέλουν να δείξουν το εξαιρετικό τους πρόσωπο σε ακόμα μια αναμέτρηση. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, ώστε να πάρουν δύο πολύτιμους βαθμούς και να περιμένουν στραβοπάτημα από τον Διομήδη στον αγώνα που διεξάγεται στο Άργος την ίδια ώρα (18:00) για να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Στο ματς με τους Θεσσαλονικείς ο Ενωσίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης είναι αρκετά δύσκολη και για αυτό παίκτες και τεχνικό τιμ κάνουν έκκληση στον κόσμο, ώστε να δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Βύρωνα. Να θυμίσουμε πως από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής αποφασίστηκε να εκδοθούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στο ματς της Τετάρτης. Τα συγκεκριμένα κουπόνια δίδονται προς 10 ευρώ στα γραφεία της ομάδας (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2584583) καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Επίσης κουπόνια θα υπάρχουν και στο γήπεδο και θα πωλούνται κανονικά ακόμα και λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα