Νέο... θαύμα Μανόλο!

21:07 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΙΧΟΝ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ελ Μολινόν

Νέα τεράστια νίκη για την Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ που επικράτησε με 2-1 της Χιχόν. Πλέον έφτασε τους 28 πόντους και βρίσκεται στην 18η θέση. Ανοιχτό το ματς στο πρώτο μέρος , αφού και οι δύο ομάδες..

έψαξαν το γκολ. Στο 7' ο Νάτσο Κασές είχε την πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους, ενώ η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ απείλησε στο 12' με σουτ του Ομπράντοβιτς. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 36' με τον Πορτογάλο επιθετικό, Έλντερ Πόστιγκα, ο οποίος νίκησε τον Χουάν Πάμπλο. Στην επανάληψη η Χιχόν μπήκε... φουριόζα και έψαξε το γκολ. Το βρήκε σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 50' με τον Εγκουρέν που έφερε το ματς στο 1-1. Στο 57' η Σαραγόσα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Πόστιγκα και πάλι, ενώ στο 61' ο Πορτογάλος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει απο πολύ καλή θέση τον Χουάν Πάμπλο. Η λύτρωση τελικά για την Σαραγόσα ήρθε στο 90' όταν ο Λαφίτα έγραψε το τελικό 1-2 και έδωσε ακόμα μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Πέδρο Ορφίλα (65' Κανέγια), Εγκουρέν, Ιβάν, Λόρα, Αντρέ Κάστρο (65' Τρέχο), Ριβέρα, Νάτσο Κασές, Ντε Λας Κουέβας, Μπαράλ (75' Σανγκόι), Κολούνγκα.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Άλβαρες, Παρέδες, Ματέος, Άμπραχαμ, Ντουίμοβιτς (53' Ζουκουλίνι), Πίντερ, Απόνιο, Ομπράντοβιτς, Λαφίτα, Πόστιγκα (68' Αράντα).

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΓΡΑΝΑΔΑ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ελ Σαρδινέρο

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Γρανάδα, στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην Λα Λίγκα, αφού επικράτησε με 1-0 της Σανταντέρ. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Γρανάδα και στο 7' απείλησε με τον Ιγκάλο, ενώ στο 11' ο Ούτσε δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Φερνάντες. Στο 18' ήρθε νέα αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ενώ ουσιαστικά η Σανταντέρ μπήκε στο ματς στο 36' όταν ο Μπαμπακάρ δεν μπόρεσε να σκοράρει απο καλή θέση. Καλύτερη και στην επανάληψη η Γρανάδα που πίεσε αρκετά. Κατάφερε να πάρει τελικά το «τρίποντο» όταν στο 89' με πέναλτι του Σικουέιρα, που κέρδισε ο Ούτσε, έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Φερνάντες, Άλβαρο (69' Μουνίτις), Τορεχόν, Μπερνάρντο, Σίσμα, Ντιοπ (83' Μαρτίνεθ), Κόλσα, Εντού Μπεντία, Αντριάν, Στουάνι, Μπαμπακάρ (45' Αράνα).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Κορτές, Ινίγκο Λόπεθ, Μάινθ, Σικουέιρα, Ουρτάδο, Μικέλ Ρίκο, Άμπελ Γκόμεθ (90' Λουτσένα), Ντάντι Μπενίτεθ (87' Ρομέρο), Ούτσε, Ιγκάλο (58' Χάρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα