Νεϊμάρ: Είχα κλάψει στον τελικό με τη Γαλλία το 1998

22:02 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το διεθνές φιλικό της ερχόμενης Πέμπτης (26/30 στο "Stade de France" κόντρα στη Γαλλία θα είναι ξεχωριστό για τον Νεϊμάρ, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να δηλώνει κατά την άφιξή του στη Γαλλία πως δεν έχει ξεχάσει την ήττα της Βραζιλίας στον τελικό του Μουντιάλ του 1998 από τους "τρικολόρ".
"Αισθάνομαι συγκίνηση για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε τη Γαλλία

στο ίδιο γήπεδο που έγινε ο τελικός του Μουντιάλ του 1998. Παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση όταν ήμουν 6 ετών και τώρα θα παίξω.

Θυμάμαι τα 3 γκολ της Γαλλίας στον τελικό του 1998 και θυμάμαι πως στο σπίτι μας υπήρχε στενοχώρια. Όλοι κλαίγαμε", δήλωσε αρχικά ο 22χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα, για να προσθέσει:
"Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλες εθνικές ομάδες όπως η Γαλλία, σε ένα γεμάτο στάδιο. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς και για μένα είναι μία νέα πρόκληση".

Ερωτηθείς επίσης αν βλέπει το επικείμενο φιλικό ως μία καλή ευκαιριά για ρεβάνς από τους Γάλλους (οι οποίοι απέκλεισαν τη Βραζιλία και στο Μουντιάλ του 2006 στην προημιτελική φάση), απάντησε αφοπλιστικά:
"Το ματς που έχουμε να δώσουμε με τη Γαλλία δεν είναι για εκδίκηση. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς του 1998. Η εκδίκησή μας ήταν το 2002 όταν γίναμε πεντάκις πρωταθλητές κόσμου".

Για το ίδιο παιχνίδι μίλησε και ο αρχηγός της "Σελεσάο", Τιάγκο Σίλβα: "Η Γαλλία προετοιμάζεται για το Euro και η Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει τη νίκη η Βραζιλία.
Θα έχει ξεχωριστό άρωμα το ματς με τη Γαλλία στο Παρίσι καθώς είμαι αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τελικός του 1998 είναι μία επώδυνη ανάμνηση για τη Βραζιλία. Πολλοί ισχυρίζονται ότι την Πέμπτη θα έχουμε αναβίωση του τελικού στο ίδιο στάδιο αλλά διαφωνώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα