Νίκη - μισή παραμονή ο Πλατανιάς

22:01 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Μάνταλος

Χάρη σε γκολ του Τόρες και αν και κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 της Καλλονής.Στο ντεμπούτο του Παράσχου ο Πλατανιάς ανέβηκε στους 31 βαθμούς,

3 λιγότερους από Πανθρακικό και Λεβαδειακό και έχοντας ακόμα έξι βαθμούς να πάρει με ΟΦΗ και Νίκη Βόλου και βάσει του προγράμματος του, κρατάει την τύχη της παραμονής του στα χέρια του.

Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Είχε τρεις πολύ καλές στιγμές μάλιστα στο πρώτο μισάωρο. Στο 8' ο Τσαμπούρης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ολιμπά, δίχως επιτυχία. Στο 9' ο Μανούσος σκόραρε αλλά με το χέρι και είδε την κίτρινη θέση και στο 27' ο Πετρόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει αλλά άφηνε κενούς χώρους στην άμυνά του, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε η Καλλονή και με τον Ναβάρο στο 34' και τον Μανούσο στο 45' σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Η μπάλα τιμωρεί και η Καλλονή πλήρωσε την αστοχία της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα, στο 47' ο Τόρες με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το γκολ του Πλατανιά σαν να ... έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Τετέ στο 66' και τον Αγκιλέρα στο 72'.

Στο τελευταίο τέταρτο η Καλλονή έδειξε να συνέρχεται και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας(58' Νέπλιακ), Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός, Κάσιο(27' Γκαβιλάν), Μιλούνοβιτς(79' Μαχαμάτ), Τόρες

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Πιπίνης(49' Γιορέντε), Στεφάνοβιτς, Καλτσάς(75' Ξυδάς), Λεοζίνιο, Ναβάρο(63' Χουάνμα), Μανούσος, Πετρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα