Νεγρέδο: Νίκη σε όλα τα ματς

17:32 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Σεβίλλης επίσης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Τόρες αλλά και τον Φερνάντο Γιορέντε, με τους οποίους συναγωνίζεται για μια θέση στη βασική ενδεκάδα των «φούριας ρόχας».

«Αν θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το Euro πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας, άσχετα σε ποια φάση θα τους αντιμετωπίσουμε. Στα προημιτελικά, εφόσον προκριθούμε, θα αντιμετωπίσουμε μια εκ των Γαλλίας, Αγγλίας και Ουκρανίας. Οι Γάλλοι είναι λίγο πιο

ποιοτικοί από τις άλλες δύο, αλλά δεν υποτιμούμε κανένα», δήλωσε ο 27χρονος άσος και συνέχισε όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία:

«Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε αμυντικά και έχει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν ήμασταν κακοί αλλά ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά».

Ο Νεγρέδο σχολίασε ακόμη και το συναγωνισμό που έχει με τους άλλους επιθετικούς των Ιβήρων, αν και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον αγώνα με τους «ατζούρι» χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τον Φάμπρεγας:

«Ο Τόρες είναι πολύ καλός με την έκρηξη που έχει και την ταχύτητα του μας έχει βοηθήσει πολύ, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Ο Γιορέντε μπορεί να δώσει λύσεις, όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά αφού είναι πολύ ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Όσον αφορά εμένα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι στο κατάλληλο σημείο, ώστε να σκοράρω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα