Πρωτιές στο Πανελλήνιο

16:42 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ύστερα από την ολοκλήρωση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, που διεξήχθη στον Πειραιά, οι πρωταθλητές Μάριος Καλαφάτης και Κέλυ Αραούζου μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία τους στους αγώνες, αλλά και τους στόχους τους από εδώ και στο εξής.

Ο Μάριος Καλαφάτης του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα

των 5 και 10χλμ. δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρώτη θέση τόσο στα 10 όσο και στα 5 χλμ. ανοιχτής θάλασσας. Προπονητικά ήμουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και αυτό βγήκε και στους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλους τον προπονητή μου κ. Νίκο Γέμελο, τον βοηθό του Στέλιο Φιλόπουλο, καθώς και τον Σπύρο Γιαννιώτη που και εκείνος από την μεριά του με έχει βοηθήσει πολύ. Επόμενος στόχος είναι μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα στην Τρίπολη για να βοηθήσω και την ομάδα μου».

Από την πλευρά της η Κέλυ Αραούζου του ΕΓΣ, η οποία κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση τόσο στα 5 όσο και στα 10χλμ. ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Οι αγώνες ήταν αρκετά καλοί αλλά χωρίς άτομα και συγκεκριμένα γυναίκες. Είναι αρκετά δύσκολο για μένα να κολυμπώ μόνο με άντρες. Ωστόσο, νομίζω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γέμελο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προετοιμασία μαζί με τον Σπύρο Γιαννιώτη, τον κ. Στέλιο Φιλόπουλο που τον αντικαθιστά, και όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:

«Βασικός μου στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία. Προηγούνται, ωστόσο, δύο αγώνες στα 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας στο εξωτερικό αλλά και το πρωτάθλημα στην Τρίπολη την επόμενη εβδομάδα, που θα αποτελέσει κι αυτό μέρος της προετοιμασίας για την Ιταλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα