Νέα ήττα για Εθνική

16:42 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την δεύτερη ήττα της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «10ο Κίρισι Καπ» γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από την Ισπανία με 12-7 και προβλημάτισε με τον απόδοσή της λίγες ημέρες πριν από τη συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά.

Μετά την χθεσινή ευχάριστη παρένθεση κόντρα στην Κίνα (νίκη με 11-8), η Εθνική μας επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση υστέρησαν κυρίως

στην άμυνα όπου δεν μπόρεσαν να δείξουν τις γνωστές από το παρελθόν δυνατότητές τους, κάνοντας και πολλά ατομικά λάθη. Βιαστικές και πολλές λάθος επιλογές είχαν και στην επίθεση με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στη φορμαρισμένη αυτό το χρονικό διάστημα Ισπανία να έχει το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι Ισπανίδες αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ το δεύτερο τελείωσε με 5-3. Η Ισπανία προηγήθηκε και με 6-3, αλλά η Ελλάδα, στο καλύτερό της σημείο στον αγώνα (στα μέσα του γ' οκτάλεπτου) κατάφερε με δυο γκολ της Ασημάκη και ένα της Τσουκαλά να ισοφαρίσει σε 6-6. Από κει και πέρα, όμως, οι Ισπανίδες κυριάρχησαν εύκολα και με ένα σερί 5-1 (4-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο) έφτασαν στο τελικό 12-7. Να σημειώσουμε ότι ο Μορφέσης χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια την αναπληρωματική τερματοφύλακα Ελένη Γούλα.

8λεπτα: 4-1, 1-2, 3-4, 4-0

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Ανχελ Οκα): Εστερ, Τσιγίντα, Εσπαρ 1, Ταράγκο 3, Ορτίθ, Παρέχα 3, Μιράντα 1, Πένα 1, Μπλας 1, Μέσεγκερ, Μακ Κάμεν 1, Λόπεζ 1, Μπαχ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Γούλα, Τσουκαλά 2, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση 2, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Λαρά, Κούβδου.

Διαιτητές: Σέροφ (Λευκορωσία), Σέρινταν (Ιρλανδία)

Keywords
Τυχαία Θέματα