«Νέα φιλοσοφία στην Εθνική»

16:47 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος και της δεύτερης ημέρας της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για το αυριανό ματς με την Κροατία, συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ παρέθεσε ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο διεθνής φουνταριστός μίλησε για τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής, αλλά και γενικότερα για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Κεχαγιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Γενικά αυτές τις δύο μέρες της προετοιμασίας μας, δεν δουλεύουμε τόσο πάνω στη φυσική κατάσταση

και την τεχνική. Κι αυτό γιατί έχουμε νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες. Η προπόνησή μας βασίζεται περισσότερο σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες και το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Η έλευση του κ. Σάκη Κεχαγιά στο τιμόνι της Εθνικής έχει προσδώσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, καινούργια φιλοσοφία και τακτική. Έτσι, δουλεύουμε πάνω σ' αυτά και ελπίζουμε να αποδώσουν σύντομα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σ' όλους τους παίκτες και τους προπονητές. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ μας και φιλόδοξοι για το μέλλον της ομάδας. Αυτό προκύπτει, βέβαια, και από το γεγονός ότι πολλοί από εμάς γνωριζόμαστε και από την κοινή θητεία μας στους συλλόγους που αγωνιζόμαστε. Επιπλέον, πρέπει να επισημάνω πως ο νέος μας προπονητής μας μεταδίδει πολύ όρεξη για δουλειά και ενέργεια και πιστεύω πως του το ανταποδίδουμε κι εμείς από την εμπιστοσύνη που του δείχνουμε. Έτσι, θεωρώ πως όλο αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, ο Χριστόδουλος Κολόμβος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς απέναντι στην πανίσχυρη Κροατία, ενώ έκλεισε μιλώντας για τους στόχους που θέτει η Εθνική Ανδρών για φέτος: «Το να αντιμετωπίζεις τους χρυσούς Ολυμπιονίκες είναι πάντα κάτι το πολύ ξεχωριστό. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καθένας μας, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάμψουμε την αντίσταση μιας τέτοιας ομάδας. Οι Κροάτες έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο και κυνηγάνε τη νίκη σε κάθε ματς. Εμείς από την πλευρά μας, θα είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι αν μας βγουν στο παιχνίδι αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Είναι νομίζω πολύ σημαντικό να κατορθώσουμε κάτι τέτοιο τόσο νωρίς, γιατί είμαστε ουσιαστικά μια νεοσύστατη ομάδα όπως είπα και πριν, κι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Όσον αφορά τους στόχους που θέτουμε για φέτος, σίγουρα ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη και να φτάσουμε ψηλά σ' αυτή τη διοργάνωση. Πάντα βάζαμε υψηλούς στόχους, έτσι και τώρα. Υπάρχει από όλους μας δίψα για διακρίσεις και είναι πολύ καλό αυτό. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε πρωτίστως τη βελτίωσή μας σ' όλους τους τομείς του παιχνιδιού, ώστε έτσι να έρθουν και οι επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα