Νάστος: Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο

14:41 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό που προέρχεται από ήττα με τον Βαγγέλη Νάστο να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του Ατρομήτου σέβονται αλλά δεν ασχολούνται με τον αντίπαλο παρά μόνο με την δική τους ομάδα. Επίσης στάθηκε στο μεγάλο βάθος που έχει φέτος το ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα novasports.gr, ο αμυντικός του Ατρομήτου, Βαγγέλης Νάστος

-Βαγγέλη ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λιβαδειά. Πως το περιμένεις;
«Ο Λεβαδειακός προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα, βέβαια κι εμείς προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, δε χάσαμε αλλά φέραμε ισοπαλία στην έδρα μας. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω και τώρα. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Τον σεβόμαστε, αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε το παιχνίδι».
-Με τη Βέροια αντιμετωπίσατε πρόβλημα στην δημιουργία. Πιστεύεις πως θα είναι κλειδί η καλή ανάπτυξη κόντρα στον Λεβαδειακό;
«Τα παιχνίδια φέτος είναι αμφίρροπα, μπορεί να μοιάζουν εύκολα, αλλά δεν είναι. Κι όσο πηγαίνουμε προς το τέλος δυσκολεύουν περισσότερο, ειδικά με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Δουλεύουμε στην προπόνηση σε όλους τους τομείς. Το παιχνίδι με τη Βέροια ήταν μια κακή παρένθεση, το έχουμε ξεχάσει ήδη, όπως είχαμε αφήσει πίσω και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είχαμε κερδίσει. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κι αυτό μας απασχολεί».
-Με τον Σκόνδρα εκτός, αναμένεται να ξεκινήσεις βασικός
«Ακόμα δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Εμείς δουλεύουμε, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όποιος κι αν παίξει ελπίζω να πάει καλά, να πάει καλά η ομάδα και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».
-Από βάθος πάντως άλλο τίποτα φέτος ο Ατρόμητος
«Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις 24 ετοιμοπόλεμους και καλούς παίκτες, αποδείχτηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό, όπου έλειπαν πάρα πολλοί βασικοί παίκτες και πήραμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι σημαντικό να υπάρχει βάθος γιατί υπάρχει και συναγωνισμός. Πάντα γίνεσαι καλύτερος και μακάρι να πάμε μέχρι το τέλος έτσι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα