Νασρί: Δεν άξιζα να κληθώ στην Εθνική

08:12 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σαμίρ Νασρί βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να υπογραμμίζει πως δεν άξιζε την κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς, όπως είπε, η περασμένη σεζόν ήταν η χειρότερη της καριέρας του.
Υπενθυμίζεται πως ο Νασρί έμεινε εκτός εθνικής ομάδας μετά το φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο στην διάρκεια του EURO 2012.

Τώρα όμως επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Για ένα χρόνο ζούσα στην αβεβαιότητα, αλλά δεν άξιζα να κληθώ στην Εθνική. Είχα την χειρότερη σεζόν μου από τότε που έγινε επαγγελματίας. Ένιωθα πολύ πόνο μέσα μου και υπέφερα αρκετά. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι παρόμοιο ξανά. Περισσότερο μετάνιωσα που έδωσα το κακό παράδειγμα στα παιδιά που με είχαν σαν ήρωα. Δεν θέλω κάποια στιγμή να κάνουν ό,τι έκανα. Ξεπέρασα κάθε όριο. Πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποσχεθώ στον προπονητή μου πως δεν θα φερθώ έτσι ποτέ ξανά στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα