Ναπολεόνι: Τώρα σκέφτομαι μόνο τα πλέι οφ

12:13 4/5/2015 - Πηγή: AEK365

Το μέλλον του μετά το καλοκαίρι δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος υπογράμμισε πως το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι πώς ο Ατρόμητος θα τα πάει καλά στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι, στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για
Τα 13 γκολ που έφτασε μετά το χατ τρικ κόντρα στον Πανιώνιο: "Δεν ξεκινά τη χρονιά σκεφτόμενος ένα αριθμό γκολ

σαν στόχο. Εγώ πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Η χρονιά φέτος πήγε καλά για εμένα, αλλά πρώτα θέλω να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και μετά να χαρώ για οτιδήποτε άλλο".
Το πιο επιθετικό τρόπο παιχνιδιού επί Νιόπλια: "Είναι αλήθεια πως πλέον δημιουργούμε πιο πολλές ευκαιρίες, παίζουμε πιο επιθετικά και αυτό βοηθάει και εμένα να πετυχαίνω πιο πολλά γκολ".
Τη δυσκολία που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος να φτάσει στη νίκη: "Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε άγχος. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος και μας δυσκόλεψε πολύ. Από τη στιγμή που αποφύγαμε την ισοφάριση, μπορέσαμε να σκοράρουμε ξανά και να πάρουμε τη νίκη".
Το μέλλον του μετά το καλοκαίρι: "Είναι νωρίς. Εγώ ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Σήμερα σκέφτομαι το σήμερα, αύριο το αύριο και ούτω καθεξής. Είναι κολακευτικό για έναν ποδοσφαιριστή να ακούει πως ενδιαφέρονται για αυτόν. Σημαίνει πως κάνει καλά τη δουλειά του. Τώρα είμαι στον Ατρόμητο, σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και πώς θα κάνουμε το καλύτερο στα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα