Ναπολεόνι: Θα είναι δύσκολο παιχνίδι

15:32 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στην Λιβαδειά, ο Στέφανο Ναπολεόνι θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Λεβαδειακό, και υποστήριξε πως για τον Ατρόμητο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρόσθεσε μάλιστα πως η ομάδα του Περιστερίου θα πάρει την νίκη μόνο αν αυτός και οι συμπαίκτες του μπουν στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι, στην ιστοσελίδα novasports.gr

- Για το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα: «Δεν είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά εγώ ήμουν ευχαριστημένος για το πως μπήκα μέσα. Κρίμα για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια και κοιτάμε μπροστά. Χαίρομαι πολύ για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ζητώ να συνεχίζει να μας στηρίζει έτσι και να είναι κοντά μας».
- Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό: «Σίγουρα δε θα είναι όπως τα άλλα παιχνίδια για μένα. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί στη Λιβαδειά. Πέρασα πολύ καλά, άφησα φίλους, τους συμπαίκτες μου από την ομάδα και σίγουρα δε θα είναι όπως τα άλλα παιχνίδια. Είμαι όμως επαγγελματίας, αυτή είναι η δουλειά μου και την Κυριακή πρέπει να σκεφτώ μόνο τον Ατρόμητο».
- Για το αν έχει αποκαλύψει τα μυστικά του Λεβαδειακού: «Κάτι ξέρω από τα μυστικά τους (γέλια) αλλά θα δούμε στο γήπεδο την Κυριακή».
- Για το τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να πάρει τη νίκη: «Νομίζω ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά την ήττα που είχαν από τον Πανθρακικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα