Ναι μεν αλλά από Ριμπερί

15:02 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Μουντιάλ σημείωσε η Εθνική Γαλλίας επικρατώντας με 3-1 της Λευκορωσίας στο Παρίσι με τον Φρανκ Ριμπερί να επισημαίνει πως ναι μεν η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι με την Φιλανδία αλλά, όπως σημείωσε, απέχει πολύ από την καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το παιχνίδι με την Λευκορωσία ήταν δύσκολο, αλλά εμείς φροντίσαμε

να το διαχειριστούμε σωστά. Όλοι παίξαμε καλύτερα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όλοι βελτιώνονται, αν και ακόμα απέχουμε πολύ από την καλύτερη δυνατή κατάσταση".
Ο Ριμπερί πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του και μιλώντας για την εμφάνιση του δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Νομίζω πως πήγα καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Φιλανδία. Νιώθω και πολύ καλύτερα τώρα, πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω το ρυθμό του αγώνα. Πάντα δίνω ό,τι έχω, αλλά μερικά βράδια μοιάζουν καλύτερα από κάποια άλλα. Μια τέτοια βραδιά ήταν και η σημερινή".

Keywords
Τυχαία Θέματα