Το «όχι» του Γιόβετιτς στην Γιουβέντους

14:32 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Γιουβέντους έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αποκτήσει τον Στέφαν Γιόβετιτς με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να αποκαλύπτει πως ο ίδιος απέρριψε το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ιταλίας καθώς, όπως είπε, ήθελε να μείνει στην Φιορεντίνα προκειμένου να την βοηθήσει να φτάσει στο επίπεδο που της αρμόζει.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Μαυροβούνιος επιθετικός τόνισε: "Αποτέλεσα στόχο της Γιουβέντους,η οποία έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει. Η δική μου επιθυμία,

όμως, ήταν να παραμείνω στην Φιορεντίνα. Αν και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το αντίθετο, εγώ έχω μάρτυρες τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, Βιτσέντζο Μοντέλα. Δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο προπόνησης, έπαιξα σε όλα τα φιλικά και πάντα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό στις εκδηλώσεις της ομάδας. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μου. Αν με ζητήσει μια μεγάλη ομάδα, μπορώ να την ενεργοποιήσω και να φύγω. Δηλώνω όμως πως θα φύγω από την Φλωρεντία μόνο αν η ομάδα φτάσει στο επίπεδο που της αρμόζει".
Για το αν υπήρξε ελκυστική για τον ίδιο η προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Γιουβέντους, ο Γιόβετιτς δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως το Τσάμπιονς Λιγκ, η γοητεία της μεγάλης ομάδας, ο κόσμος, όλα μοιάζουν πολύ ελκυστικά. Αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι ευτυχισμένος στην Φιορεντίνα και είμαι σίγουρος για αυτά που θέλω".

Keywords
Τυχαία Θέματα