Ναδάλ ο... Βασιλιάς της Ρώμης

16:29 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα πριν ανοίξει η αυλαία του Ρολάν Γκαρός ο Ισπανός πρωταθλητής, Ράφαελ Ναδά φρόντισε να αποδείξει πως οι αγώνες στο χώμα είναι προσωπική του υπόθεση επικρατώντας στον τελικό του Masters στην Ρώμη του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ.
Η βροχή που έπεφτε από την Κυριακή (20/5) στη Ρώμη δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του τελικού των ανδρών, που μετατέθηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι 24 ώρες δεν ήταν πολύς χρόνος για τον Ναδάλ, ο οποίος με καταπληκτική εμφάνιση

έκαμψε την αντίσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζοντας τον 6ο τίτλο του στη Ρώμη τα τελευταία 8 χρόνια, τον 49ο στην καριέρα του και 21ο στη σειρά Masters, γεγονός που τον αφήνει μόνο πρώτο στη σχετική λίστα, με δεύτερο τον Ρότζερ Φέντερερ που έχει 20.

Εκτός των άλλων, ο Ισπανός θα βρεθεί σε λίγες ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα ως Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού οι 1000 βαθμοί που συγκέντρωσε στην Ιταλία, τον ανέβασαν ξανά στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Φέντερερ, που κατάφερε μόλις για μια εβδομάδα να μείνει πίσω από τον «Νόλε».

Keywords
Τυχαία Θέματα