«Να βρούμε κίνητρο»

17:46 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο του. Αυτό ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα όσα δήλωσε για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ, η οποία θα διεξαχθεί αύριο (21/12, 21.00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση είναι η τελευταία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με τους «πράσινους» να περιμένουν πλέον την κλήρωση του Top16 που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.

«Είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπρόζε Μπάσκετς και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε και να πάμε στην κλήρωση του Top-16. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το τελευταίο του 2011 μπροστά στον κόσμο μας, μιας χρονιάς που ήταν πολύ σπουδαία για εμάς. Ελπίζω ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής του Παναθηναικού, αναφέρθηκε στη συνέχεια στο κίνητρο των παικτών του: «Έχουμε μιλήσει γι' αυτό πολλές φορές. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε κίνητρο στον αυριανό αγώνα και ότι θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε απέναντι στο Μαρούσι. Η Μπρόζε Μπάσκετς είναι πολύ καλή ομάδα, αθλητική και δεν ξεχνάμε ότι μας νίκησε στον πρώτο αγώνα. Τους αρέσει να τρέχουν πολύ και να σουτάρουν έξω από το τρίποντο. Έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση και είναι δεδομένο ότι οι παίκτες της θα παίξουν δυνατά και με υψηλό κίνητρο. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για το Top16»

Keywords
Τυχαία Θέματα