«Να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας»

17:23 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε τον Απόλλωνα Πάτρας ένα αξιόμαχο σύνολο με την ομάδα του αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική θα πρέπει να κερδίσει. «Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα πραγματικά πολύ αξιόλογη και έδειξε με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα ότι έχει αντοχές. Έχει χάσει αρκετά ματς στον πόντο, υπήρχαν και παιχνίδια που τα κέρδισε στο πόντο, ενώ έχει κάνει και δύο νίκες εκτός έδρας, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο παιχνίδι και το διεκδικεί με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το παιχνίδι βεβαίως δεν έχει καμία σημασία με το παιχνίδι, το φιλικό

που δώσαμε το Φθινόπωρο. Στην ομάδα της Πάτρας υπάρχουν παίκτες που είναι δυνατοί, έμπειροι, βγάζουν ενέργεια και αν τους δοθεί χώρος, τρέχουν και δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας. Από την στιγμή που είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στο ρόστερ του Απόλλωνα «Ο McCollum είναι πολύ καλός άσος, παραγωγικός παίκτης και δημιουργεί καταστάσεις, ο Grant είναι εκρηκτικός, καλός σκόρερ έξω από το τρίποντο, ενώ ο Turner μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αν κάνεις το λάθος και του δώσεις γήπεδο. Ο Crolo δημιουργεί και αυτός προβλήματα κοντά στο καλάθι, οπότε θα πρέπει να τον απομακρύνουμε, ενώ Αργυρόπουλος και Petrovic είναι έμπειροι και πολύ καλοί παίκτες. Υπάρχουν και ο Λιανός με τον Μολφέτα και γενικά πρόκειται για μία που θέλει προσοχή».

Για την ήττα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο
«Κάθε ήττα δημιουργεί αρνητική ψυχολογία σε μια ομάδα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να την αφήνεις πίσω και να διορθώσεις τα λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να βελτιωθείς στη συνέχεια».

Για την απόδοση του Χάτσερ
«Ο κάθε παίκτης μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Για εμάς πολλές φορές είναι τελείως διαφορετικά αυτά που έχουν σημασία, από ότι για τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αλλαγής του από μας. Αυτό είναι κάτι που δεν μας απασχόλησε».
Για τα πολλά αμυντικά ριμπάουντ που χάνονται είπε: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και δεν το είχαμε μόνο στον Πανιώνιο. Εκεί απλά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Το αμυντικό ριμπάουντ είναι και θέμα διάθεσης. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πάντως δεν νομίζω ότι η ομάδα δεν πάλεψε ή δεν είχε διάθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα