Στην Ορλεάνη για νέες...πτήσεις

17:23 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα από το εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Λεβερκούζεν, ο Κώστας Φιλιππίδης είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στις αγωνιστικές του εμφανίσεις, στο διεθνές μίτινγκ επί κοντώ στην Ορλεάνη της Γαλλίας (Σάββατο, 12/1).
Ο έβδομος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε τα 5,65 μ. (το καλύτερο ξεκίνημα του σε αρχή σεζόν), ενώ στη συνέχεια είχε καλές προσπάθειες

στα 5,77 μέτρα, επίδοση που αν ξεπερνούσε θα βελτίωνε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, στον αυριανό αγώνα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, δίπλα σε εξίσου δυνατούς αντιπάλους.
Στο ίδιο μίτινγκ μεταξύ άλλων, θα πάρουν μέρος ο Γάλλος Ρομάν Μενίλ, ο συμπατριώτης του Τζερόμ Κλαβιέρ και ο Ρενς Μπλομς. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Χόλι Μπλισντέιν και της Αντζελίνα Μπενγκστόν. Ο Φιλιππίδης θα αναχωρήσει σήμερα για την Γαλλία ενώ η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται την Δευτέρα. Ο αθλητής έχει προγραμματίσει να πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες στο εξωτερικό, ενώ μεγάλος στόχος του είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ, εκεί που αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του αγωνίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα