«Να πάμε ψηλά το γυναικείο βόλεϊ»

18:02 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη διεξήχθη η κλήρωση της Α1 γυναικών, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάει ψηλά το βόλεϊ. «Μπαίνουμε σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας πίσω και διαγράφοντας από τη μνήμη όλα τα αρνητικά της προηγούμενης περιόδου. Λέγοντας διαγράφουμε εννοώ πως δεν τα επαναφέρουμε και απλά τα κρατάμε ως μάθημα για τα λάθη που έγιναν. Κοιτάμε μπροστά αν και τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Σήμερα

παραβρέθηκα στη συνάντηση της ΕΟΕ για το ζήτημα της γενικής κυβέρνησης των ομοσπονδιών και καταθέσαμε τις απόψεις μας. Ελπίζω πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλες οι ομοσπονδίες με την ηγεσία της ΕΟΕ θα πετύχουμε περισσότερα από όσα έχουμε πετύχει ως τώρα. Η Πολιτεία που καλείται να αντιμετωπίσει την κρίση, το θέμα του αθλητισμού δεν το αντιμετωπίζει με τη δέουσα προσοχή. Δεν μπορώ να πω παραπάνω τώρα, αλλά θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις οποίες θα πάρει θέση και η ομοσπονδία βόλεϊ. Το μόνο σίγουρο είναι πως διεκδικούμε ενωμένοι.

Το αντίδοτο στην κρίση είναι η άθληση και ελπίζω, ξεκινώντας την αγωνιστική δράση με τα όποια προβλήματα έχουν τα σωματεία, οι αθλητές και οι προπονητές, να μπορέσουμε να χειριστούμε το πρόβλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε χαμηλά τον πήχη και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα σωματεία που έχουν δεχθεί εδώ και μήνες κάποιους οικονομικούς όρους.

Η κλήρωση δεν έγινε αυτή τη φορά ως event, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά θα υπάρχει παρουσίαση του πρωταθλήματος. Η σεζόν ξεκινά στην Ελασσόνα με το Σούπερ Καπ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Τέλος, θέλω να σας ζητήσω να δουλέψουμε όλοι μαζί για την προβολή. Δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι, αλλά συζήτησα με τους εκπροσώπους της τριμελούς επιτροπής και πολύ σύντομα θα κάνουμε συμφωνίες για την προβολή του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, το γυναικείο βόλεϊ να βρεθεί ψηλά. Εκεί που του αξίζει. Μπορεί και πρέπει να είναι το πρώτο γυναικείο άθλημα στη χώρα και για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα