«Να μην υποτιμήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα»

18:49 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης επί του Ερυθρού Αστέρα, στην «Kombank Arena».

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή φέτος και θα μπορούσε εύκολα να είχε τρεις νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά ηττήθηκε από τη Νεπτούνας στη Λιθουανία με ένα καλάθι διαφορά. Με τη βοήθεια των οπαδών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο ο Ερυθρός Αστέρας παίζει καλύτερα εντός έδρας, για αυτό θα πρέπει

να είμαστε σε φουλ ρυθμό για σαράντα λεπτά».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει στον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι προφανές ότι οι παίκτες που στηρίζεται ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο Μάρκους Ουίλιαμς και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Φυσικά, όλοι οι παίκτες τους θέλουν προσοχή. Οι πέντε στο παρκέ και οι εφτά στον πάγκο! Πρέπει να μην κάνουμε λάθη και να μην τους υποτιμήσουμε».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Οι Λοτζέσκι, Πρίντεζης και ο ταλαντούχος Παπαπέτρου είναι τραυματίες, ενώ ο Ντάρντεν , ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι, έχει ξεκινήσει πρόσφατα τις προπονήσεις. Έτσι, έχουμε τρεις παίκτες δωδεκάδας που δεν ξέρουμε πότε θα είναι απολύτως έτοιμοι. Παρ' όλα αυτά τα προβλήματα εμείς ερχόμαστε για τη νίκη».

Για το εάν θεωρεί πως είναι το φαβορί για τη νίκη: «Δεν νομίζω. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν φαβορί. Με τα προβλήματα που ερχόμαστε στο Βελιγράδι δεν μπορώ να θεωρήσω φαβορί τον Ολυμπιακό».

Για το Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κόντρα στη Νεπτούνας είχε 34 πόντους, με την ΑΕΚ είχε 22 και σύμφωνα με την πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντα λέω πως είναι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε γεμάτο αντί σε άδειο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη κι αυτόματα οι παίκτες παίζουν καλύτερο μπάσκετ. Το κακό είναι πως μετά το παιχνίδι κάποιοι θα φύγουν στενοχωρημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα