«Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

17:52 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο 2ο τουρνουά της Ολλανδίας το συγκρότημα του Τάκη Φλώρου είχε χάσει από το Ισραήλ με 3-0 σετ, ωστόσο, το αυριανό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, όπως τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας:

«Θα διαχειριστούμε την ήττα από το Ισραήλ, με σκοπό να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Ήταν το τρίτο παιχνίδι του τουρνουά της Ολλανδίας και η ομάδα προερχόταν από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με την Τσεχία το προηγούμενο βράδυ, το οποίο έχασε με 3-2 σετ. Δεν ανταποκριθήκαμε

στις απαιτήσουν εκείνου του αγώνα. Ελπίζω αύριο να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να νικήσουμε».

Ο Τάκης Φλώρος αναφέρθηκε και στη διοργάνωση μέχρι τώρα, τονίζοντας: «Οι ομάδες είναι οι ίδιες, τις έχουμε αντιμετωπίσει και ξέρουμε τη δυναμική τους. Το τουρνουά είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν η Ολλανδία και η Τσεχία που έχουν ξεχωρίσει και εμείς με το Ισραήλ. Από την πλευρά μας έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με αντιπάλους την Τσεχία και την Ολλανδία και να είμαστε ανταγωνιστικοί με το Ισραήλ».

Όσον αφορά τα τρία νέα πρόσωπα που θα έχει η Εθνική στο τουρνουά του Ισραήλ (Λαμπρούση, Μερτέκη και Κελεσίδου) ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε: «Υπάρχει ένα rotation από την αρχή της διοργάνωσης, το οποίο και ακολουθούμε. Έχω στη διάθεσή μου 18 κορίτσια και θα πρέπει όλα να έχουν συμμετοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα