Ζούρος: «Να μη μείνουμε στα προβλήματα»

Τα εμπόδια της προετοιμασίας της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας (02-08/07) είναι πολλά, αλλά ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεπεραστούν.

Και αυτό θα γίνει με δουλειά τόσο πνευματική, όσο και σωματική, έτσι ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα κρίσιμα ματς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη Λιθουανία, όπου θα δώσει δύο φιλικά ματς με Ρωσία (16/06) και Λιθουανία (17/06).

«Δεν

έχουμε χρόνο. Και σ' αυτά τα παιχνίδια, που πάμε τώρα, ουσιαστικά. προπόνηση θα κάνουμε, για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια πράγματα και να κρατήσουμε το βασικό κορμό απ' τα περσινά παιχνίδια που είχαμε και στην άμυνα και στην επίθεση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ηλία Ζούρου για να προσθέσει:

«Πρόβλημα είναι πάντα, όταν κάποιοι δεν είναι εδώ. Πρόβλημα είναι, όταν οι παίκτες της Ιταλίας (Ζήσης, Μπουρούσης και Φώτσης) θα ενσωματωθούν αργά. Πρόβλημα είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά, γιατί άργησαν ακόμη κι οι τελικοί (της Α1) να τελειώσουν. Υπάρχουν, λοιπόν, πάρα πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει να μένουμε σ' αυτά, βέβαια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε όσο μπορούμε, πνευματικά περισσότερο, κι αθλητικά να έχουμε μία καλή συντήρηση, για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα