Να μην δώσει άλλα δικαιώματα

10:42 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 29η αγωνιστική

Η ισοπαλία με την Μάλαγα (1-1) στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" δεν προκάλεσε πανικό στην Ρεάλ Μαδρίτης με την διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πλέον στους 8 βαθμούς. Ωστόσο οι πρωτοπόροι της La Liga δεν θέλουν να δώσουν άλλες ελπίδες στην αντίπαλο τους για αυτό και στοχεύουν στην νίκη στο "Μαδριγάλ" κόντρα σε μια Βιγιαρεάλ που μάχεται για την σωτηρία της με τον Λοτίνα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων.

Η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης

άνοιξε μια μικρή χαραμάδα ελπίδας στην Μπαρτσελόνα η οποία υποδέχεται την Γρανάδα με στόχο ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για ολική ανατροπή. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στον Αμπιντάλ, στον Βίγια, στον Σάντσες και στον ανέτοιμο Αφελάι αλλά έχει τον Λιονέλ Μέσι που το τελευταίο διάστημα είναι ασταμάτητος.

Στην 29η αγωνιστική ξεχωρίζει και η αναμέτρηση στο "Βιθέντε Καλντερόν" όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στα προημιτελικά του Europa League και να φιλοδοξούν να βρεθούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και την νέα σεζόν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην La Liga
Τρίτη 20 Μαρτίου 2012
Οσασούνα-Χετάφε 21:00
Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 22:00
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 (21:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Λεβάντε
Σπόρτινγκ Χιχόν-Μαγιόρκα
Βαλένθια-Σαραγόσα
Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα