«Ο καθένας παίζει για τον εαυτό του»

10:32 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή και για όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την γνωστή κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ξεσπά κατά των ποδοσφαιριστών του λέγοντας τους πως ο καθένας παίζει για τον εαυτό του.

Λίγα λεπτά μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,

ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με "σκληρή" γλώσσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Η εικόνα που παρουσιάζουμε, εδώ και ένα μήνα, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα, που παρουσιάζαμε στον πρώτο γύρο. Έχει χαθεί το ομαδικό πνεύμα που είχαμε. Πού είναι η φλόγα σας για το πρωτάθλημα; Παίζετε ο καθένας για τον εαυτό του και δεν βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Δεν είναι δυνατό να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα που έχει η ομάδα και εννοώ το οικονομικό. Η χρονιά δεν τελείωσε. Έχουμε την υποχρέωση να αλλάξουμε πρόσωπο εδώ και τώρα".

Την ίδια στιγμή είναι σχεδόν βέβαιο πως στο τέλος της σεζόν ο Φερέιρα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς από την μια μεριά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει απογοητευτεί με όσα έχει δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και από την άλλη η ΠΑΕ δεν μπορεί να αντέξει, οικονομικά, το συμβόλαιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα