«Να κλείσω την καριέρα μου εδώ»

22:36 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό είναι ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τα όσα ζει στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τα πρωτόγνωρα, γεγονός που τον έχει πείσει να «κλείσει» την καριέρα του στην Ελλάδα. Μάλιστα ο 33χρονος αμυντικός δεν δίστασε

να σχολιάσει πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε άνετα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και να διεκδικεί...την κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μοδέστο στην «Equipe»:

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παίξει εύκολα στη Γαλλία διεκδικώντας -μάλιστα- την κορυφή. Στην Ελλάδα έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα και υπάρχει μεγάλη πίεση, τα γήπεδα που παίζουμε είναι γεμάτα και κάθε χρόνο στόχος είναι να γίνουμε πρωταθλητές.

Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό, πραγματικά δεν περίμενα πως στα 33 μου χρόνια θα έπαιρνα πρωτάθλημα και θα πετύχαινα γκολ στο Champions League με την Ντόρτμουντ. Είμαι πολύ τυχερός. Προτιμώ να είμαι στην Ελλάδα παρά στη Γαλλία, έδωσα μία νέα ζωή στην καριέρα μου. Έχω ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν έκλεινα την καριέρα μου εδώ. Θέλω να παίξω άλλα δυο-τρία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα