«Να γυρίσουμε στην Ελλάδα με το τρόπαιο»

16:07 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πανευτυχείς για την πρόκριση στον τελικό του EURO U-19 είναι οι παίκτες της Εθνικής Νέων με τον σκόρερ του "χρυσού" γκολ της ομάδας στην παράταση, Μπάμπη Λυκογιάννη, να υποστηρίζει πως η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα και να παραδέχεται πως ονειρεύεται την στιγμή που αυτός και οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με το τρόπαιο.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA,

ο Λυκογιάννης τόνισε για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ισπανία την Κυριακή: "Είμαι χαρούμενος που είμαστε στον τελικό της Κυριακής (15/7). Η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχει αποτελέσματα και το μόνο που ονειρεύομαι τώρα είναι πως θα πάμε να πάρουμε το τρόπαιο και να επιστρέψουμε με αυτό στην Ελλάδα".
Για την πρόκριση επί της Αγγλίας στον ημιτελικό, ο Λυκογιάννης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν έχω πιστέψει πως έχουμε περάσει στον τελικό. Το παιχνίδι ήταν τόσο έντονο και δύσκολο ειδικά από την στιγμή που αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με δέκα παίκτες για 45 λεπτά. Μετά την κόκκινη κάρτα του Καπίνο, αμυνθήκαμε ολοκληρωτικά και ήταν δύσκολο να επιτεθούμε. Ακόμα και μετά την ισοφάριση της Αγγλίας εμείς ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να κρατήσουμε και ότι μπορούσαμε να πάμε μέχρι την παράταση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αξίζαμε να περάσουμε. Είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και θα είναι η πρώτη φορά για τους περισσότερούς μας που θα αγωνιστούμε σε τελικό τέτοιου μεγέθους".

Keywords
Τυχαία Θέματα