Μπουγαϊδης: Η ΑΕΚ θα τα καταφέρει, μη τη φοβάστε

15:27 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη εμφάνιση, γκολ, Ελληνικός... χαμός στα αποδυτήρια, σε βαθμό που «περισσότερο κουραστήκαμε στα... πανηγύρια, παρά στο γήπεδο». Εννοείται ότι ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης αστειεύεται λέγοντας στο aek365 την παραπάνω ατάκα. Όμως η ευτυχία ήταν τόσο έντονη για τον ίδιο που ήταν ξεκάθαρα αντιληπτό μιλώντας μαζί του. Το aek365

επικοινώνησε λοιπόν το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη. Βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Εθνικήςστην Εσθονία προσπαθώντας αφενός να ξεκουραστεί, αφετέρου να αντιληφθεί κι αυτός την τεράστια επιτυχία που πέτυχαν χθες τα ελληνόπουλα περνώντας στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19. Όπως λέει ο ίδιος «την ώρα που θα μπούμε την Κυριακή στο γήπεδο, τότε θα καταλάβουμε τι ακριβώς πετύχαμε». Ετσι είναι και την Κυριακή απέναντι στους Ισπανούς η Ελλάδα περιμένει να... πετάξει ξανά στα ουράνια. Από αυτά τα... μεγάλα πιτσιρίκια. Και ο Μπουγαϊδης δείχνει ότι είναι... μεγάλος και στον τρόπο που σκέφτεται κάποια πράγματα. Ειδικά όταν η κουβέντα πάει στην ΑΕΚ.

Τονίζει ότι και στην Εσθονία όπου βρίσκεται ενδιαφέρεται για την ομάδα και μαθαίνει νέα της. Με θετικό πνεύμα, με αισιόδοξη σκέψη και όπως θα διαπιστώσετε με ΑΕΚτζήδικη ψυχή, ο Μαυρουδής δεν... φοβάται την ΑΕΚ στα δύσκολα:

«Φυσικά και ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Προσπαθώ να παρακολουθώ όσο γίνεται όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Έχω μάθει κάποια πράγματα. Ίσως κάποια υπερβολικά. Ότι είναι δύσκολα. Όμως δύσκολα για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Μιλάμε όμως για την ΑΕΚ... Δεν πρέπει να το ξεχνάμε», λέει ο Μπουγαϊδης στο aek365 και συνεχίζει με τη φωνή του να ανεβάζει ένταση σαν να προσπαθεί να τον ακούσουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και όποια εμπόδια κι αν έχει μπροστά της πρέπει και τα ξεπερνάει. Έτσι την έχω μάθει εγώ, έτσι την ξέρω... Και τώρα θα τα καταφέρει», λέει με πάθος.

Ο ίδιος επίσης δηλώνει με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα να παλέψει για την ΑΕΚ και ελπίζει στην καθιέρωση φορώντας τη φανέλα της. Δεν έχει ακούσει κάτι για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για εκείνον και ξεκαθαρίζει έτοιμος να στρωθεί στη δουλειά ερχόμενος στην Ελλάδα: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην ΑΕΚ. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα είμαι. Αν εμφανιστεί τώρα ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, βέβαια, είναι κάτι άλλο. Θα συζητηθεί όπως πρέπει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι θα γυρίσω και θα μπω στην προετοιμασία να τα δώσω όλα. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να γίνομαι καλύτερος. Αν με αξιώσει ο Θεός μπορεί να παίξω περισσότερο φέτος. Μπορεί και όχι, βέβαια. Αλλά θα προσπαθήσω να κερδίσω τον προπονητή».

Η κουβέντα πήγε στο βάρος που θα έχουν φέτος στην ΑΕΚ πολλά νέα παιδιά σε ηλικία (μεταξύ αυτών και ο ίδιος) κι αν αυτό το γεγονός τον αγχώνει: «Φέτος η ομάδα θα αποτελείται ναι μεν από μικρούς σε ηλικία παίκτες, αλλά θα δείτε μία ομάδα που θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς! Με τη δουλειά όλα μπορούν να γίνουν. Τα πάντα. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθ

Keywords
Τυχαία Θέματα