«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

20:16 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και πίβοτ Γιώργος Χαλκίδης σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση με την Βοσνία «Πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα πιο πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Η διαφορά ήταν τέτοια στην Βοσνία που μας δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες την πρόκριση. Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση ελπίζω να χαμογελάσουμε στο τέλος».

Από την πλευρά του ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζιμούρτος, επεσήμανε: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον όμιλο. Κρίνεται η πρόκριση, πιστεύω θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο, διότι πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια για

λάθη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να κυνηγάμε όλες τις φάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την άμυνα μας. Η διάθεση και η καλή ψυχολογία είναι δεδομένα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ο καθένας μας πρέπει να δώσει το 100%. Η Βοσνία έχει την πολυτέλεια να είναι πλήρης ομάδα, περισσότερο από εμάς. Τρέχουν συνέχεια και κυνηγούν τον έμμεσο και τον άμεσο αιφνιδιασμό, οπότε εμείς πρέπει να μην τους δώσουμε εύκολα γκολ Ελπίζουμε και περιμένουμε ο κόσμος να είναι ο 8ος παίκτης και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση».

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ευγένιος Κουλούρης είπε: «Είναι μια ευκαιρία της Εθνικής να περάσουμε αυτά τα προκριματικά. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το πρώτο ματς, έχουμε την δυνατότητα να ανατρέψουμε γιατί η ομάδα έδειξε και στην Βοσνία, την δύναμη της και ιδίως όταν πιεστήκαμε, τόσο από την αντίπαλη ομάδα, όσο και από το φανατικό κοινό τους. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε, διότι το έχει ανάγκη πρώτα απ' όλα το άθλημα μας».

Τέλος ο αριστερός ίντερ Σπύρος Μπαλωμένος πρόσθεσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι οι Βόσνιοι είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, όπως και στη Βοσνία. Χρειαζόμαστε την καλή άμυνα και αν το καταφέρουμε μπορούμε να κερδίσουμε και στην συνέχεια να πάρουμε την διαφορά. Πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τρέξουμε ακόμα περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα