Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ

19:21 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Σε ένα τραγικό ματς που πέραν των δύο γκολ του Παπουλή, δεν είχε τίποτα να επιδείξει, ο ΟΦΗ

πήρε τη νίκη με 3-0 και τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας τους 23 βαθμούς σε 17 ματς. Εκπληκτική η ενέργεια του Ζορμπά στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε την άμυνα των Δραμινών και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Αντιθέτως η Δόξα Δράμας μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, επέσρεψε στις ήττες μένοντας στους 3 βαθμούς και πολύ μακριά από τους υπόλοιπους υποψήφιους για υποβιβασμό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Τραγικό το πρώτο μέρος στην Κρήτη, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Δόξα. Μόλις δύο φάσεις είχε να δείξει το πρώτο ημίχρονο και αμέτρητα λάθη από τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ ήταν ελαφρώς καλύτερος, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να απειλήσουν την εστία του Σέρεμετ. Οι μόνες φάσεις που χρίζουν αναφοράς είναι εκείνη του Παπουλή στο 16ο λεπτό, όταν ο Μπούρμπος του έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, εκείνος έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Ψυχογιός την απομάκρυνε με το σώμα του σε κόρνερ.

Η άλλη φάση του ημιχρόνου ανήκει στην Δόξα Δράμας, με τον Βάντερσον να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια περνώντας τρεις παίκτες και μετά σούταρε, ωστόσο ο Βεζυρίδης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ κολλημένο στο 0-0 και χωρίς να έχουν δείξει κάτι καλό στο ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπουλή στο 50', έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ζορμπά. Αν και οι Δραμινοί είχαν μπει καλύτερα στην επανάληψη, αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν ήταν οι παίκτες του ΟΦΗ, διώχνοντας το άγχος το 0-0.

Στη συνέχεια όμως οι Κρητικοί δεν συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και τα ηνία του αγώνα ανέλαβαν οι παίκτες της Δόξας, με κύριο εκφραστή των επιθετικών του προσπαθειών, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Βεζυρίδη.

ΟΙ φάσεις έλειπαν από το ματς, ωστόσο ο Παπουλής κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 86' και να κλειδώσει το ματς για τον ΟΦΗ. Ο Μπούρμπος με ωραία ενέργεια έβγαλε στον Καμπάνταη, εκείνος σουταρε και στην επαναφορά ο Παπουλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του.

Τα λεπτά που απέμειναν ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς με την εικόνα που είχε το ματς, ήταν απίθανο να αλλάξει κάτι.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς (78' Μπόντορ), Βάντο, Καμπάνταης, Σόουζα (78' Πίτσος), Παπουλής, Μπούρμπος, Λόπεθ (84' Γαλανόπουλος), Λόπεζ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα (75' Στεργιανός), Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (39' Σοϊλέδης), Ψυχογιός (61' Αγγελούδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα