«Να είμαστε προσεκτικοί»

23:44 28/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Μαρίνος Ουζουνίδης

«Ο ΠΑΣ εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει ταχύτητα, ικανούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εμείς μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, θέλουμε να κερδίσουμε και μέσα στην έδρα μας γιατί τελευταία κερδίζουμε μόνο εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη προκειμένου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες του

παιχνιδιού, παρότι βαθμολογικά πλέον δεν είναι ζωής και θανάτου. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και θέλουμε τη νίκη προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το γεγονός ότι ο Πετράκης γνωρίζει πολύ καλά τον Εργοτέλη:

«Δεν νομίζω ότι αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Και εμείς ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι και ο κύριος Πετράκης έχει βάλει ένα λιθαράκι στην ομάδα, το οποίο πιστεύω ότι θα εκτιμήσει ο κόσμος και θα τον χειροκροτήσει».

Για το αν τους έδωσε σιγουριά η νίκη επί του Άρη:

«Νομίζω ναι. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στη διαδικασία να κινδυνέψει η ομάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το αν περιμένει από τους παίκτες του να δει την εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι με τον Άρη:

«Η ομάδα παίζει καλά. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου κάναμε πολλά λάθη, οι ήττες που κάναμε δεν τις αξίζαμε. Από εκεί και πέρα, αυτό που μετράει και μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι στην έδρα μας προκειμένου να χειροκροτηθούν οι παίκτες από τους φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα