«Να είμαστε καλοί για να πάρουμε τη νίκη»

00:38 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα για να φτάσει στη νίκη επί του Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το δικό μας πρόβλημα δεν είναι ο αντίπαλος αλλά εμείς. Πρέπει να έρθουμε στην καλή μας κατάσταση και να ξεκουραστούμε. Πρέπει να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ. Με διάθεση

και ρυθμό, αλλά και ευκαιρίες επιθετικά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δύο ημέρες για να είμαστε έτοιμοι».

Για τα δύο γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι που χάσαμε ως ομάδα φέτος. Τα δύο γκολ βοηθούν, αλλά στόχος μας ήταν το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνά μας. Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ εκτός έδρας και δεν νικάς έχεις πρόβλημα».

Για το ότι απέχει από τις νίκες από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο: «Είναι ένα βάρος που έχουμε όλοι στα αποδυτήρια. Οι παίκτες βλέπουν πως παρά την προσπάθεια και τις ευκαιρίες μας δεν παίρνουμε τη νίκη. Όσο πιο γρήγορα γίνεται πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να κάνουμε πολλά για να φτάσουμε σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε σωστά κάποια πράγματα και όσο γίνουν αυτά, θα έρθει και η νίκη».

Για τον Πλατανιά: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχει παίκτες με ποιότητα, ειδικά ο Τόρες μπροστά. Γενικά είναι μία ομάδα δουλεμένη. Αυτό περιμένουμε να δούμε. Μία δύσκολη ομάδα. Εμείς πρέπει να δούμε τον εαυτό μας. Να πάρουμε το στυλ που είχαμε πέρυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα