«Να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι εδώ»

14:13 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό προετοιμασίας της Τετάρτης κόντρα στην Νορβηγία στο "Ούλεβι" συγκεντρώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο με τον Χάρη Μαυρία και τον Ελίνι Δημούτσο να είναι δυο από τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος με τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογραμμίζουν πως θα κάνουν τα πάτα για να δείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην εθνική ομάδα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, Ελίνι Δημούτσος, τόνισε αρχικά για τις

πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας σε δυο χρόνια: "Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την πρόκριση. Η Εθνική τα έχει καταφέρει, γιατί όχι και τώρα;".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Στόχος μου είναι να αποδείξω πως μπορώ να είμαι εδώ".
Από την πλευρά του ο ακραίος χαφ του Παναθηναϊκού Χάρης Μαυρίας πρόσθεσε πως "θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό από την προπόνηση για να με υπολογίζει ο κ. Σάντος".
Όσο για την απουσία από την αποστολή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργου Καραγκούνη, Δημούτσος και Μαυρίας ευχήθηκαν ο διεθνής μεσοεπιθετικός να βρει σύντομα ομάδα έτσι ώστε να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς όπως είπαν ο Καραγκούνης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα