Μυστική αστυνομικός ερωτεύτηκε τον έμπορο ναρκωτικών που παρακολουθούσε

13:23 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι κάποιο νέο σενάριο χολιγουντιανής ερωτικής ταινίας, αλλά μια αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε στην πόλη Τέμπε της Αριζόνα.

Πρωταγωνίστρια μια μυστική αστυνομικός, η Τζέσικα Ντέβερ-Τζακουσζ και ένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών! Η Ντέβερ είχε αναλάβει να παρακολουθεί κρυφά κάθε κίνηση του μεγαλέμπορου παριστάνοντας το βαποράκι και αγοράζοντας ποσότητες ναρκωτικών.

Η μυστική αστυνομικός, η οποία είναι παντρεμένη, αρχικά παρίστανε το βαποράκι που αγόραζε από μεγαλέμπορους. Σύμφωνα με έκθεση των εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας τον περασμένο

Ιούνιο μαζί με άλλες δύο συναδέλφους της, πήγαν για πρώτη φορά σε έναν νέο στόχο, τον οποίο και άρχισαν να προσεγγίζουν.

Η 38χρονη αστυνομικός αγόραζε χάπια έκστασι από τον έμπορο, ο οποίος αναφέρεται ως Μόλι. Η αστυνομικός όμως και ο έμπορος φαίνεται τελικά ότι ερωτεύτηκαν και δημιούργησαν σχέση με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η έρευνα και να κινδυνεύσουν άλλοι δυο συνάδελφοί της. Τώρα η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο σύζυγος της Ντέβερ είναι κι αυτός αστυνομικός και ήταν από τους πρώτους που έμαθαν το ειδύλλιο της γυναίκας του με τον έμπορο ναρκωτικών, ενώ και ο πατέρας της είναι πρώην Σερίφης της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα