«Μύρισε» καλοκαίρι στην Αίγινα

14:37 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η τοπική συνέντευξη Τύπου εν όψει του εναρκτήριου τουρνουά Μάστερς 2012 στην Αίγινα για το Πανελλήνιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο του νησιού και μάλιστα συνδυάστηκε με την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών ανάμεσα στον Δήμο και την ΕΟΠΕ.

Το «παρών» από την πλευρά των τοπικών συνδιοργανωτών έδωσαν ο Δήμαρχος, Θεοδόσιος Σακκιώτης, ο Αντιδήμαρχος, Αγής Μαρμαρινός, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, Νίκος Γιαννούλης, ο πρόεδρος

του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, Τάκης Βάρτζελης και ο πρόεδρος Αγιναίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Πετρίτης. Από την πλευρά, της ΕΟΠΕ, παραβρέθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος, Γιάννης Στουραΐτης και το μέλος του Δ.Σ. και της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ, Νεκτάριος Χαλβατζής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θεοδόσιος Σακκιώτης (Δήμαρχος Αίγινας): Αν γυρίσουμε ένα χρόνο πίσω και δούμε σήμερα τα οφέλη από την συνεργασία μας με το τουρνουά Μάστερς που έγινε το 2011, θα διαπιστώσουμε ότι η Αίγινα είναι κερδισμένη σε πολλούς τομείς. Πέρσι τα καταφέραμε περίφημα και το νησί μας εκείνες τις ημέρες έγινε πραγματικός πόλος έλξης. Η εικόνες που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας μέσα από τα ΜΜΕ μας έδωσαν μια μεγάλη δυναμική. Σήμερα υπογράφουμε το συμφωνητικό για το εφετινό τουρνουά Μάστερς και είναι μεγάλη χαρά, τιμή και ευθύνη που η Ομοσπονδία μας εμπιστεύεται ξανά την έναρξη της διοργάνωσης. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό και η Αίγινα θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ για την άψογη συνεργασία και κυρίως γιατί ό,τι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους, όπως κι εμείς από την πλευρά μας».

Γιάννης Στουραΐτης (Α' Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ): «Πέρσι όταν βρεθήκαμε στο Λιμενικό Ταμείο για να εξετάσουμε τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση του τουρνουά, ακούσαμε διάφορες απόψεις που έλεγαν ότι λόγω περιορισμένου χώρου δεν θα ήταν εφικτό να στηθεί εκεί το γήπεδο. Τελικά, αποδείχτηκε ότι η Αίγινα τα κατάφερε, αφού τολμώ να πω ότι οι υπηρεσίες και το οργανωτικό επίπεδο ήταν κορυφαίο. Οι φοβίες λοιπόν ορισμένων ξεπεράστηκαν και το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που ανέβασε αισθητά τον πήχη τον διοργανώσεων. Και φέτος, το τουρνουά Μάστερς της Αίγινας θα έχει και την κοινωνική του διάσταση, καθώς παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος θα γίνει και ο αγώνας των σελέμπριτις με το κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ανακοινώσω επισήμως ολόκληρο το πρόγραμμα του εφετινού σιρκουί, αφού μετά το εναρκτήριο Μάστερς της Αίγινας που θα γίνει 22-24 Ιουνίου, θα ακολουθήσει το μεγάλο event του καλοκαιριού, το Grand Slam της Θεσσαλονίκης από τις 28/6 έως την 1/7. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην Τηνο 6 με 8 Ιουλίου, στην Αθήνα 13 με 15 Ιουλίου, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην Παραλία Κεραμωτής στην Καβάλα το διάστημα 20-22 Ιουλίου».

Αγής Μαρμαρινός (Αντιδήμαρχος Αίγινας): «Χαιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα