Μουρίνιο: Υπάρχουν όμιλοι... ανέκδοτα

11:04 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα μια φορά, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε χωρίς νίκη από την Γερμανία χάνοντας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-1 με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υπογραμμίζει πόσο δυνατός είναι ο όμιλος στον οποίο συμμετέχει η πρωταθλήτρια Ισπανίας σε αντίθεση με κάποιους άλλους τους οποίους χαρακτήρισε "ανέκδοτα".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Signal Iduna Park", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Χάσαμε ένα ματς και αυτό δεν μας ευχαριστεί, όμως δεν πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση. Είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία. Όλοι ξέρουν πως υπάρχουν όμιλοι

που είναι... ανέκδοτα και ο δικός μας που είναι Ο όμιλος. Μια σπουδαία ομάδα από αυτόν τον όμιλο θα συνεχίσει στο Europa League και μια καλή ομάδα θα αποκλειστεί".
Για την συνέχεια της Ρεάλ Μαδρίτης στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε την πρόκριση. Αν πάρουμε τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που μας απομένουν θα έχουμε έξι πόντους παραπάνω και θα είναι αρκετοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα