«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να εγκαταλείπω»

10:33 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Άλλη μια ήττα συνοδευόμενη από κακή εμφάνιση πραγματοποίησε φέτος η Μίλαν η οποία έχασε από την Μάλαγα με 1-0 με φήμες να θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να απολύει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ομάδα στα δύσκολα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ροσαλέδα", ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Οι φήμες δεν με αγγίζουν. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να εγκαταλείπω την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Θα παλέψω με όλα τα παιδιά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική. Θα τους δείξω όσα καλά έκαναν σήμερα, θα σταθώ σε αυτά και θα προσπαθήσω να τους ηρεμήσω. Τα λάθη που κάναμε μπορούμε να τα διορθώσουμε και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την δύσκολη περίοδο".
Για την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί η Μίλαν στον 3ο όμιλο με τέσσερις βαθμούς, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, παρότι δεν έφεραν τα αποτελέσματα που ελπίζαμε, μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε πως σύντομα θα ανακάμψουμε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο όμιλος είναι ισορροπημένος, οπότε και εκεί υπάρχουν ελπίδες. Συνεπώς δεν απογοητεύομαι και απλά ζητάω από όλους τους παίκτες μου να δουλέψουν σκληρά και να μην χάνουν την εμπιστοσύνη τους".
Όσο γιατί η Μίλαν υπέστη ακόμα μια ήττα φέτος, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να μας απειλήσουν. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πληρώσαμε ξανά ένα λάθος και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συνολικά, πάντως η ομάδα πήγε καλά. Δεν χρειάζεται να φέρουμε την καταστροφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα