Μουρίνιο: Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ

13:19 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Φούλαμ παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό και αυτή την αγωνιστική στην Premier League αντιμετωπίζει την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε να χάσει προκειμένου η Φούλαμ να μείνει στην κατηγορία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Θα προτιμούσα να χάσω αν αυτό βοηθούσε την Φούλαμ να μείνει στην κατηγορία και μετά να κάναμε δέκα νίκες για να πάρουμε τον τίτλο.

Θέλω οι ομάδες του Λονδίνου να παραμείνουν στην κατηγορία. Έχω αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με την Φούλαμ, τους γείτονες και τους αντιπάλους μας. Οι αντίπαλοι χρειάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι καλό για όλους να μπορέσουν να διατηρήσουν την θέση τους στην κατηγορία, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο τα έβαλε με την διοργανώτρια Αρχή για το πρόγραμμα με αφορμή δηλώσεις του Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος είπε πως η Τσέλσι έπαιξε Τετάρτη αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να ξαναπαίξει Σάββατο και όχι Κυριακή. Όπως είπε ο Μουρίνιο: "Όλοι προτιμάμε να παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια, έχοντας ένα διάστημα για να επανέλθουμε. Τις ίδιες συνθήκες για όλες τις ομάδες. Όλες οι ομάδες σε όλες τις χώρες έχουν το προνόμιο να έχουν μια ειδική μεταχείριση για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.
Το να παίζουμε κάθε μέρα δεν είναι πρόβλημα για μένα, ούτε για τους ανθρώπους που φτιάχνουν το πρόγραμμα. Είναι πρόβλημα για τους παίκτες. Όταν ένας παίκτης σαν τον Φρανκ Λάμπαρντ, βγαίνει και μιλάει κάποιοι πρέπει να τον ακούσουν. Είναι ένας πάικτης ο οποίος έχει το δικαίωμα να μιλήσει έχοντας αναρίθμητα παιχνίδια με την φανέλα της Τσέλσι και έχοντας πάνω από 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.
Όταν μάλιστα ένας άνθρωπος που δεν μιλάει συχνά και δεν είναι στον χαρακτήρα του να βγαίνει και να σχολιάζει τότε είναι ακόμα ένας λόγος για να τον ακούσουν κάποιοι. Δεν είναι πρόβλημα για τα δικά μου πόδια, δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα, αλλά για τους ίδιους τους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα