Προσοχή στα στημένα ζητά ο Αναστασίου

12:55 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην τελευταία προπόνηση έδειξε στους ποδοσφαιριστές βίντεο με φάσεις από παιχνίδια του Ολυμπιακού στα οποία δεν έπαιζε ο Κώστας Μήτρογλου.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε προσοχή σε δυο σημεία, στα

άκρα όπου ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Νάνο θα μαρκάρουν δυο εκ των Κάμπελ, Φουστέρ, Πέρες, αλλά και στις στημένες φάσεις καθώς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ με τους ψηλούς παίκτες που έχει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, ο Αναστασίου συμβούλεψε τον Μάρκους Μπεργκ να είναι ήρεμος, να μην εκνευριστεί σε κλοτσιές που ενδεχομένως δεχτεί και να παίξει την μπάλα του.
Όσο για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι, το μοναδικό δίλημμα αφορά στην μεσαία γραμμή εκεί όπου Ατζαγκούν και Αμπέντ διεκδικούν μια θέση. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι δεξί μπακ, στόπερ θα παίξουν οι Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ με τον Νάνο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Λαγός, Ζέκα και Πράνιτς θα είναι στην μεσαία γραμμή και μπροστά τους θα ξεκινήσει είτε ο Ατζαγκούν είτε ο Αμπέντ. Μπεργκ και Καρέλης θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα