Μουρίνιο: Σαν να βρίσκεται σε διακοπές η Λίβερπουλ

11:18 28/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν η Λίβερπουλ με τις εμφανίσεις της έχει αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στην Premier League κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Ζοσέ Μουρίνιο που σημείωσε πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μοιάζει σαν να βρίσκεται σε... διακοπές λόγω της μη συμμετοχής της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος.
Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ την Κυριακή με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει: "Διεκδικεί τον τίτλο με σοβαρές πιθανότητες

καθώς είναι σαν να βρίσκεται φέτος σε... διακοπές.
Δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχουν μια εβδομάδα για να προετοιμαστούν για ένα παιχνίδι. Και μετά άλλη μια εβδομάδα για το επόμενο. Αυτό είναι απίστευτο πλεονέκτημα.
Δεν ζουν με την ένταση των νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και του Europa League. Οι δικοί μου παίκτες πρόκειται να παίξουν φέτος 60 αγώνες. Της Λίβερπουλ 40. Μεγάλη διαφορά".
Ο Μουρίνιο μίλησε και για τον πρώην συνεργάτη του στην Τσέλσι και νυν προπονητή της Λίβερπουλ, τον Μπρένταν Ρότζερς: "Ο προπονητής της Λίβερπουλ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Κάνει φανταστική δουλειά στην ομάδα. Αλλά έχει αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα να προετοιμάζει ήρεμος όλη την εβδομάδα την ομάδα για ένα παιχνίδι".
Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε και τις εφετινές επιδόσεις του Λουίς Σουάρες, 19 γκολ σε 14 παιχνίδια, λέγοντας: "Φανταστικά νούμερα, φανταστικά νούμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα