Ο Άρης θέλει δανεικό τον Αυλωνίτη

09:38 28/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης σχεδιάζει να ενισχύσει το ρόστερ του στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και του Τάσου Αυλωνίτη.
Δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTDAY αναφέρει πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού και στην συνέχεια θα κάνουν κίνηση προκειμένου να τον πάρουν με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.
Εκτός του Αυλωνίτη, ο Άρης στοχεύει και σε έναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από την Άουγκσμπουργκ όπου δεν έχει χρόνο συμμετοχής.
Στην μεταγραφική λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται επίσης ο Βαλεντίνος Βλάχος με τον 21χρονο χαφ να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, έστω και ως δανεικός, ενώ στα υπόψη είναι και ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο Στέφανος Γουναρίδης, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και τις τελευταίες μέρες προπονείται με τον Αγροτικό Αστέρα.
Σημειώνεται πως πρώτος στην λίστα του Σούλη Παπαδόπουλου είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός με τον 26χρονο μέσο να ενημερώνεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, πως λεφτά δεν υπάρχουν και να ζητά χρόνο για να απαντήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα